torstai 23. heinäkuuta 2015

Hannan ykköstuotteet

Postailenpa minäkin täältä loman keskeltä nyt, kun olen taas internetyhteyden äärellä. Uskomatonta, että vielä löytyy Suomesta paikkoja joihin ei netti kanna. Mutta tuleepahan vietettyä enemmän aikaa somen ulkopuolella.
Mun tän hetken lempparituotteiden kolmikko on tässä .Tämän setin pakkaan aina ehdottomasti mukaan ihan joka reissuun enkä tule toimeen kotonakaan ilman niitä.

1. Cutrinin kuivashampoo.
Oon todennu tän olevan mun tukalle paras kuivashampoo. Hienojakoinen koostumus ei jätä tummaakaan tyveä harmaaksi vaan vie pois vain kiillon. Monet kuivashampoot ei vaan toimi tummassa tukassa vaikka muuten olisivatkin toimivia. Saatan joskus suihkia tätä ihan puhtaaseenkin tukkaan. Mun hiukset on laadultaan piikkisuorat ja pitkin päätä, joten pikku suihkaus tätä toimii hyvänä tyvikohottajana.

2. Redkenin Anti-snap.
 Hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka estää hiusten katkeilua. Taitaa olla ainoa hiustenhoitotuote jonka lupaukset oikeesti allekirjoitan. Tukka jaksaa kasvaa paljon pidemmäksi ja ollaan sillä saatu myös meidän kolmevuotiaalle vähän mittaa lettiin.

3. Doven itseruskettava.
Vuosikausien lemppari! Silloin kun iho ei ole liian kuiva käytän tätä ihan päivittäin pitämään yllä kevyttä päivetystä. Luonnollisen näköinen rusketus tummenee sitä mukaa miten useasti tuotetta käytetään. Vaikka tauon jälkeen onkin turhauttavaa odotella pari päivää, että rusketus alkaa näkymään. On mulla vähän tuhdimpikin suosikki Garnieriltä mutta sen suihkeen tuoksu saa perheen miesrodun edustajan nyrpistelemään nenäänsä, joten tällä mennään.Ihanaa viikonloppua murmelit!

Hanna

(tuotteita ei ole saatu blogin kautta)

10 kommenttia:

 1. Hei! mitä minun kannattaisi tehdä kun hiukseni ovat tumman vaaleat ja todella lämpimän sävyiset. Haluaisin niistä todella viileän/kylmän sävyiset ja olen kokeillut kaikki hopeashampoot ja hoitoaineet mutta mikään ei ole auttanut. Auttakaa en tiedä mitä tehdä : D kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttuhan on niin, että mikään shampoo tai hoitoaine ei hiusta pysty vaalentamaan. Jos halajat väristä viileämpää ja vaaleampaa, täytyy hiuksia ensin vaalentaa ja saadaa noita lämpöisiä pigmenttejä sieltä pois, jonka jälkeen ne voidaan sävyttää tuhkaisemmiksi. Nuo hopeashampoot ja hoitsikat ovat tarkoitettu enemmänkin tuon kylmän sävyn ylläpitoon.

   Poista
  2. Ok! Paljon tuollainen operaatio tulisi suunnilleen maksamaan hieman olkapäitä pidempiin hiuksiin :)? Hiukseni ovat melko ohuet

   Poista
  3. Valitettavasti emme täällä blogin puolella oikein vastaile hinta-kysymyksiin, sillä se on haastavaa näkemättä hiuksia livenä. Muutenkin pitempiin projekteihin ei valmiiksi pysty sanomaan tarkkaa hintaa, sillä etukäteen ei tiedä millainen homma on edessä. :S

   Poista
 2. Moikka! Paljon teillä maksaa erittäin paksun tukan raidoittaminen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta riippuu hommasta, hiuksen pituudesta ja paksuudesta, aineiden menekistä ja kulutetusta ajasta. Vaikea sanoa hintoja näkemättä hiuksia, joten kannattaa vaikka tulla näyttämään sitä tukkaa paikan päälle ja varaamaan aikaa :)

   Poista
 3. Saako tota Redkenin hoitoainetta ihan normi kaupoista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Redkenin tuotteita voi ostaa Redken-kampaamoista ja esim Stokkalta. Ihan perus prismoista näitä ei löydy!

   Poista