tiistai 7. huhtikuuta 2015

Beatissa 4-v!


Voi juku! Siitä on tosiaan neljä vuotta kun rustasimme tänne ensimmäisen postauksen. Se oli vielä sitä aikaa kun blogeja ei vielä löytynyt kovinkaan monelta puljulta, ja muutenkin koko meininki oli vielä vähän erillaista. Kovin on ajat muuttuneet tuosta. Ihan huikeeta, että osa silloisista lukijoistamme jaksaa edelleen käydä täällä lukemassa meidän löpinöitä ja iso kiitos teille kaikille tänne blogiin raahautuville tyypeille, että ootte jaksaneet hengailla mukana lukemassa meidän juttuja! Toisinaan on ollut hiljasempia kausia ja väilillä taas ollaan keretty postailemaan enemmän, mutta te ootte se minkä takia tätä hommaa ylipäätänsä jatketaan. Teijän kommentit piristää aina ja niitä saa pistää tulemaan jatkossakin. Vähän aika sitten fiilisteltiin yhtä kommenttiboxiin saapunutta päivän pelastajaa :

"Kiitos teidän porukalle, kun koin totaalisen kyllästymisen ja uskon menettämisen tähän työhön puolitoista vuotta sitten te saitte nostettua mut ylös tämän bloginne ansiosta, tää työ voi olla huippua vain jos itse tekee siitä sellaista! Teillä on mahtavia juttuja, vilpitöntä innostusta alaa kohtaan ja se jos mikä on nautinnollista seurata :) Nyt en ole enää alalla vaan tärkeämmät asiat kotona ovat tämän hetken teema, mutta se että minulla ei jäänyt peen maku suuhun tästä kaikesta on aivan varmasti myös vähän teidän ansiota. Ehkä joskus vielä käyn eteläisessä suomessa ja tulen katsomaan teitä ihan livenäkin ;) Rakastakaa alaa edelleen ja ottakaa siitä kaikki irti, teidän porukalla on nimittäin varmasti parhaimmat mahdollisuudet menestyä -Mari"

Voiko tälläsen jälkeen alottaa päivän muuten kuin hymyssä suin?
Tää kevät on juhlaa täynnä muutenkin, sillä meidän liike täyttää viisi vuotta toukokuussa. Sanomattakin selvää että meinataan bilettää kunnolla ja täällä onkin taas kovat synttärisuunnittelut meneillään.

Postausideoita ja aiheita saa myös laitella tulemaan! Kiitos vielä teille mukana roikkujille  <3

Beat.

8 kommenttia:

 1. Kiitos iloisesta blogista. Tukkamuutokset, kampaus- ja meikkivinkit kiinnostavat aina... myös miesten :) Uutuustuotteista ja niiden käyttövinkeistä (tukka ja meikkituotteet) on myös kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapas hyvät! Noita yritetään saada tehtyä :)

   Poista
 2. Todellako neljä vuotta olen haaveillut pääseväni Beatin penkkiin! :D Aloitin lukemisen ihan ekojen postausten aikaan, ja silloin jo mietin että tänne on päästävä. Aika on kulunut siis todella äkkiä. Ehkä tänä vuonna jo pääsen ajatuksesta pidemmälle, kun muutin pk-seudulle.

  Edelleen blogi on raikas ja rehellinen, postaukset ovat ajankohtaisia ja kiva että olette täällä niin omina persoonina. Hiusmuodonmuutokset ovat sellainen ikuisuusaihe, mikä kiinnostaa. Oli myös kiva lukea, kuinka olette päätyneet nykyiseen työhön. Semmoinen "päivä kanssani"-postaus kampaamoarjesta olisi vielä kiva lukea.

  Aurinkoista kevättä teille Beattilaisille :) Toivottavasti pian tavataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viime kertaisesta päivä Beatissa-postauksesta onkin jo aikaa, joten voitais toteuttaa vaikka jokaisen oma postaus aiheesta. Tervetuloa piipahtamaan liikkeessä! :)

   Poista
 3. Jos saa niitä postaustoiveita antaa, niin nyt kun on taas kesän juhlakausi tulossa niin olisi ihana saada jotain hieman juhlavampia, mutta kuitenkin tavan pulliaisen käsissä onnistuvia kampaustutoriaaleja :) Jotain sellaista oikeasti juhlavaa ja näyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaustutorialeja pyydelläänkin kovasti, joten yritetään saada niitä tehtyä!

   Poista
 4. Kiitos inspiroivasta ja lämpimästä blogista! :) Harvemmin tulee kommentoitua, mutta useamman vuoden olen jo seurannut teidän menoa blogin ja instan puolella. Jos postaustoiveita saa antaa, niin kampausohjeita (esim. erilaiset letit ja nutturat) on aina kiva lukea ja koittaa näpertää perässä :)

  (PS. Vähän ohi aiheen mutta Tytti, sun DIY-blogi on myös mieletön!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä juurikin lisää siis heti kun saadaan sopivat rakoset toteutukseen!

   Tytiltä isot kiitokset! :)

   Poista