torstai 26. maaliskuuta 2015

Allergiaviikko

Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa ja sen kunniaksi aateltiin kertoa vähän allergikoille sopivista tuotteista.
Allergisoitua voi melkein mille vain ja milloin vain. Ite oon vasta viime vuosina saanu allergiaoireita omenasta ja hommannu itelleni heinänuhan. Samalla tavalla saattaa allergisoitua hiusväreille, hajusteille ja muille kemikaaleille.  Suurin hiustenhoitotuotteissa allergiaa aiheuttava aines taitaa olla sitrushajuste. Ainakin itellä se saa päänahan vähän kutisemaan ja yritän välttää sitä sisältäviä tuotteita. Allergia ei kuitenkaan ole niin paha ettenkö voisi sillon tällöin hemmotella aisteja ja pestä tukan sitruunantuoksuisella shampoolla.
Suomalaiset on varmaan maailman allergisinta kansaa ja Cutrin on siihen oivasti tarttunut.Cutrinin Sensitive-sarja ei sisällä lainkaan hajusteita ja se on ainoa hiusbrändi Suomessa joka on saanut allergia-ja astmaliiton suosituksen. Sensitiven hoitoaine sopii myös pidennyksille ja ite käytän tätä ns. omassa tukassa. Latvan pidennyksille selvitysteho ei ihan riitä, joten sinne sutasen vähän BeLongeria avittamaan. Lasten hiukset peseytyy hyvin hellävaraisella vaahtoshampoolla.Paavo taasen on tykästynyt Cutrinin hajusteettomaan lakkaan. Tosi hyvä kampauslakka ja varsinkin Wanhojentanssi-päivänä me muutkin kiiteltiin raikkaampaa hengitysilmaa, kun kampauksia suihkittiin pääsääntöisesti vain tällä. Parasta hajusteettomassa lakassa on se, ettei siinä haise edes kemikaalit (mitä hajusteilla yleensä koitetaan peittää).


Cutrinilta tulee kesäksi uudet kausituotteet Arctic Ocean Fresh shampoo, hoito -ja suolasuihke. Kaikissa sarjan tuotteissa on UV-suoja. Ne jotka ovat iho-ongelmista kärsineet, tietävät varmaan suolan ihmeellisestä vaikutuksesta ja nyt sitä on lisätty myös hiustenhoitoon. Parempi puolisko kärsii ajoittain kuivasta päänahasta ja hän saa ensimmäisenä koeajaa ainakin shampoon.
Nämä tuotteet sisältävät helmiäisproteiinia, joten ne eivät sovellu pidennyksille! Tuotteet sisältävät hajusteita.


 Tuotteita ei ole saatavana Beatista, saimme tuotteet testiin Cutrinilta.
lisää infoa allergiaviikosta: http://www.allergiaviikko.fi/hiusvinkit/

Raikasta viikkoa kaikille!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti