tiistai 10. helmikuuta 2015

Heart Bun

Piristä ystävänpäivänä söpöllä sydännutturalla!


Tarvikkeet: 

lakkaa
pinnejä
hiusdonitsi
muutama kuminauha/hiuslenkki
harja ja kampa

1. Muotoile ensin etuosa haluamallasi tavalla. Asettele niskalle tiukahko ponnari. Nuttura sopii myös sivulle, tai voit tehdä sen myös korkeammalle päälaelle, mutta sieltä nätti sydämen muoto ei näy ihan yhtä hyvin.2. Fixaile hiusdonitsi hiuslenkeillä enemmän sydämen malliseksi. Keskelle pitäisi muodostua kolmio hiuslenkeistä. Asettele donitsi ponnarin alle niin, että se peittää juuri ja juuri ponnarikohdan. Kiinnitä napakasti pinneillä.


3. Silottele varovasti poninhäntää ja levitä hiukset donitsin päälle. Käytä apuna lakkaa, niin saat hiukset asettumaan ja vältät karkailevat suortuvat. Jos hiukset ovat ohuet, voit tupeerata niitä kevyesti alapuolelta. Kerää latvat yhteen nippuun, ja kiepauta donitsin alle. Vedä keskikohdalta hiukset hieman kireämmälle. Ole huolellinen sivujen kanssa, sillä donitsi jää usein juuri näistä kohdista kurkkimaan hiusten alta. Kiinnitä tökkäämällä mukaan pari pinniä. Voit vielä korjailla hieman nutturan muotoa vetämällä hiuksia kevyesti ylös sivuilta ja alhaalta sydämen "kärjestä". Näin saan sydämestä muhkeamman ja kauniimman muotoisen. Silottele varovasti lakan ja kamman avulla. Parit irtokarvat ja pörröisempi pinta eivät haittaa, sillä ne tekevät nutturasta rennomman.

Loppusilauksena vielä nätti hymy, ja ystävänpäivän look on valmis!


<3 Beat.

7 kommenttia:

 1. Onpa ihana! :) Tuo hiusten asettelu ei näytä kovinkaan helpolta, mutta pitää ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Oi ihana nuttura! Aijon kyllä kokeilla❤ Ja ihana Sara! 😘❤

  VastaaPoista
 3. Milloin Tytti palaa töihin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsääntöisesti oon hoitovapaalla pojan kanssa kotona, mutta välillä käyn töissä vierailevana tähtenä viikonloppuisin. Jos aikaa halajaa, niin mulle voi laittaa vaikka mailia (tytti (at) hairbeat.fi) Ainakin nyt kevään meinaan olla kotosalla, katsotaan sitten syksyllä uudestaan töihin paluuta kun poitsu on vähän isompi :)

   Poista
 4. Aika paljon taitaa vaatia näpertelyä!��

  VastaaPoista
 5. WAU!! ❤❤❤ Kohta onkin jo ystävänpäivä niin voisin "kokeilla"!<3 Ja näyttää tosi hyvältä! Mutta ei helpolta!�� TYKKÄÄN��

  VastaaPoista