perjantai 2. tammikuuta 2015

Meikkimuna

Postilaatikosta kolahti jännittävä paketti. Nimittäin pari Beauty Blenderiä! Paavokin ehti jo innostua näistä sienistä; kuulemma ne ovat kovassa huudossa Suomessa ja maailmalla meikkitaiteilijoiden keskuudessa muotinäytöksiä tehtäessä ja heidän vannovan ehdottomasti sen nimeen. Mullakin heräsi mielenkiinto näitä uudenlaisia meikkaustyökaluja kohtaan, jotka lupaavat täydellisen tasaisen ja peittävän lopputuloksen millä meikkipohjalla tahansa, koska en yleensä tykkää käyttää minkäänlaisia meikkisieniä asiakasehostuksia tehdessä. Monesti ne vaan keräävät bakteereja ja saattavat tehdä meikkipohjasta todella paksun ja epäluonnollisen näköisen. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon meikkivoidetta menee aina hukkaan sienen sisuksiin. Pääsin yllättymään todella positiivisesti!

Sientä käytetään kasteltuna ja ylimääräinen vesi puristellaan pois puhtaaseen pyyhkeeseen tai kasvopaperiin, jolloin sienestä jää kimmoisa ja pehmeä. Kostutettu sieni ei kuitenkaan muuta meikkipohjien koostumusta vetisemmiksi, vain päinvastoin, parantaa levittyvyyttä ja pigmenttiä. Kokoero on aika radikaali kostutetun ja kuivan sienen välillä! Valkoinen sieni on ensisijaisesti tarkoitettu kosteusvoiteiden- ja seerumeiden levittämiseen, mutta toimii hyvin myös meikkipohjia tehtäessä. Herkkähipiäisemmätkin voivat käyttää valkoista Beauty Blenderiä, koska se ei sisällä lainkaan väriaineita, hajusteita, lateksia tai yleisimpiä allergisoivia aineita.

Kokeilin pinkkiä Beauty Blenderiä itseasiassa kevyen BB-voiteen kanssa, jossa ei peittävyyttä ollut melkein lainkaan. Yllättävää oli, että jopa kevyestä meikkipohjasta sai todella tasaisen ja peittävän mutta silti älyttömän ohuen. Ja asiakaskin kehui sienen tuntuvan todella rentouttavalta ja miellyttävältä kasvoilla.

Niinkuin muutkin meikkisienet, jää tähänkin työvälineeseen tahroja. Joka kerran jälkeen sieni onkin hyvä puhdistaa sille tarkoitetulla puhdistusaineella joka desinfioi sen kauttaaltaan. Puhdistustuote kulkee myös näppärästi mukana reissussakin ja on helppo ja nopea käyttää. Puhdistamisen jälkeen, anna sienen kuivua hyvin ilmavassa paikassa.

Fiilikset meikkimunasta? Olen itse niin tottunut meikkivoidesiveltimen käyttäjä ja vannonut sen nimeen, mutta Beauty Blender muutti kyllä omia käsityksiäni meikkisienistä. Tuntuu että se on jopa ehkä nopeampi käyttää, tekee tasaisempaa jälkeä, meikkivoidetta kuluu määrällisesti vähemmän ja yhdellä peitetuotteellakin saa todella kauniin ja freshin lopputuloksen. Lisäksi pidän ideasta, että sen saa puhdistettua ja desinfioitua kunnolla, kuin taas normaaleja meikkisieniä on vaikea saada puhtaaksi. Yleensä heitänkin ne yhden käyttökerran jälkeen samantien menemään, koska ne imevät muutenkin liikaa meikkituotteita itseensä ja myös puhdistusaineita jää helposti niiden sisälle pestessä.

Beauty Blender-tuotteita on nykyään saatavana hyvin varustetuista kosmetiikkaliikkeistä, kuten Sokokselta ja Emotioneista sekä kosmetiikkaverkkokaupoista.

Kaunista alkanutta vuotta!

Tiina

PS. Kiinnostuitko meikkimunasta? Käy kurkkaamassa lisää täältä.
Beauty Blenderistä voi käydä myös tykkäilemässä sen omilla Facebook-sivuilla.

4 kommenttia:

 1. Minultakin löytyy beauty blender, enkä aio tavallista meikkisient enää käyttää! Tohon kannattaa lisätä, että sienen kannattaa antaa kuivia kunnolla ilmavassa paikassa aina käytön jälkeen, ettei se homehdu. Joku oli nimittäin heityänyt sen aina meikkipussin pohjalle käytön jälkeen ja ihmetellyt miksi siihen ilmestyi mustia pilkkuja.. Jännä, mistäköhän johtui? ;D

  VastaaPoista
 2. Heidi: Apua!! :D No enpä tullut ajatelleeksi aikaisemmin kirjoittaa, enkä myöskään sitä että joku edes tekee tuolla tavalla. Maalaisjärki, hei! :D

  VastaaPoista
 3. Varmaan pakko käydä ostamassa ja kokeiltava, sillä itsekin olen vannonut etten meikkisientä käytä !

  VastaaPoista
 4. emmi: niin mäkin oon vannonut mut tää on ihan törkeen hyvä!

  VastaaPoista