sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Crimped

kuvat 123456789

Krepattuja hiuksia on vilahtanut aika ajoin tähtien päissä ja kansainvälisillä catwalkeilla, mutta veikattakoon että pian ne tulevat ihan tosissaan takaisin muotiin. Loistavaa esimerkkiä näyttävät muun muassa Jeremy Scott ja Stella McCartney, joiden kevään/kesän 2015 näytöksien kutreja on piristetty krepatulla pinnalla.

Kolahtaako krepattu tukka, vai tuleeko kenties mieleen kauhukuvat 90-luvun käräytetyistä kuontaloista? Täällä kolahtaa, etenkin Stella McCartneyn ponnarikampampaus, johon on lisätty muutama krepattu suortuva. Kreppilaine sinänsä sopii hyvin meidän pohjoismaalaisten hentoisiin hiuksiin, sillä raudalla saa helposti taiottua efektin tuuheammasta tukasta. Virkistävää vaihtelua pitkään pinnalla olleisiin päätä nuoleviin ja sliippattuihin lookkeihin. Täällä kaivellaan jo rautoja kaapeista!

Beat.

3 kommenttia:

 1. Kyllä kolahtaa! Ei niinkään usein aukinaisissa kampauksissa, no ehkä puoliaukinaisissa joo ja minipomppu päälaelle, mutta tyvikohottajarautaa käytän koko pituuksiin lettikampausten pohjalle, saa mahtavan muhkuefektin ja letit näyttää sata kertaa paksummilta :)

  VastaaPoista
 2. Hei! voisitteko hieman avata minulle yhtä asiaa:) äitini hiukset ovat tummanruskeat ja niissä on vaaleita raitoja! Hänellä on kuitenkin useamman vuoden Kasvanut jo harmaita
  Ja hän haluaisi siirtyä kokonaan harmaaseen:) miten kampaajat sen tekevät alusta loppuun? Kannattaako kotona tehdä asialle mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi 23.44 ! On kovin vaikea näkemättä sanoa mitä äitisi hiuksille voisi tehdä. Jos ymmärsin oikein äitisi hiukset eivät ole kokonaan harmaat? Harmaat hiukset lisääntyvät tapauskohtaisesti iän myötä. Kannattaa käydä kampaaja näyttämässä tukkaa niin kampaaja osaa paremmin kertoa mitä on tehtävissä.

   Poista