keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ponytail

Meillä ei taas hetkeen oo ollut mitään tutorialeja, joten kyhäilin tällaisen esimerkiksi pikkujouluihin loistavasti sopivan ponnarikampauksen.


1. Lähtötilanne.

2. Kampaukseen tarvitset ainakin klipsin tai pari sekä "metri" kuminauhaa pätkän. Pinnejä en itseasiassa muistanut käyttää joten niitä ei taida tarvita

3. Suihki tukkaan pohjalle jotain rakennetta antavaa tuotetta. Esimerkiksi kuivashampoota tai tätä mun käyttämää Fudgen kuivalakkaa.


4. Tee hiuksiin siisti sivujakaus. Tässä tapauksessa tein vähän jopa överisivuun, mutta jokainen saa tehdä oman maun mukaan. Keskelläkin voi kokeilla.

5. Jaottele niskasta noin korvien korkeudelta alaosa kaarevasti erikseen.

6. Kiinnitä tämä osio siististi ja kireästi ponnarille. Kannattaa käyttää lakkaa apuna niin saa kaikki pikkuhikset siististi mukaan.


7. Tupeeraa muu tukka voimakkaasti esim. piikkikammalla.

8. Harjaa hiusten pinta sileäksi aukikampausharjalla.

9. Kiinnitä toinen puoli hiuksista jo valmiin ponnarin viereen klipsiä apuna käyttäen.


10. Toiselle puolelle sama juttu.

11. Tässä voit vielä muutamalla harjan vedolla silottaa hiukset valmiin ponnarin päälle. Kiinnitä hiukset klipsulla niskaponnariin. Muista kiinnittää klipsu ponnarin alapuolelta jotta se ei karkaa ja hiukset pysyvät hyvin paikallaan.

12. Takaraivon muotoa voi vielä tässä vaiheessa hienosäätää sormilla tai piikkikammalla.


13. Leikkaa pätkä kuminauhaa.

14. Solmi kuminauha tiukasti aiemman ponnarin ympäri. Kannattaa kiertää muutaman kerran ympäri ja laittaa vaikka pari umpisolmua niin kestää kovemmankin biletyksen.

15. Pintaa voi vielä kevyseti silottaa lakalla.


Valmis. Tää kampaus toimii hyvin näin vähän lyhyemmässäkin tukassa mutta taipuu loistavasti myös pitkään tukkaan.

Paavo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti