lauantai 1. marraskuuta 2014

Chokolate bob


Alkuperäinen ajatus oli vaalentaa vähän latvaa. Mutta muiden blondailuja ja rapisevia latvoja katsellessa päätettiin, että edes yhdellä meistä olisi letti oikeasti hyvässä kunnossa. Ja täytyy myöntää, että viimeksi tämä kuontalo on ollut näin siloinen astellessani parturi-kampaajakouluun vuonna 2001 !
Lyhyemmässä tukassa olen viihtynyt todella hyvin. Se ei roiku pitkin päätä, kuivuu nopeasti ja pääsen hoitamaan sitä rakennepaikkaavilla tuotteilla (ne kun ovat pidennysten kanssa ehdoton nounou). Ainoa vähän enemmän vaivaa tuottava aspekti on tuo tumma sävy. Tyveä kun saa meikäläinen olla värjäämässä noin kahden viikon välein, koska oikeessa elämässä olen sellainen perus maantienharmaablondi.

Hanna

8 kommenttia:

 1. kaunis väri ! sopii hyvin kasvojesi sävyyn :)

  VastaaPoista
 2. Ihana muikkeli ja ihana tukka :) -Ems

  VastaaPoista
 3. kiitos kiitos! Kehut lämmittää ikäkriiseilevää "muikkelia" :D

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten hienoja hiuksia ootte saaneet toisillenne aikaan, todellisia ammattilaisia! Tän pitunen ja värinen tukka sopii sulle jotenkin erityisen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Olen itsekkin kovin tyytyväinen tähän pituuteen ja väriin. Me niin tykätään tästä työstä niin ehkä se heijastuu myös ammattitaitoon. Haluaa tehdä kaiken viimeisen päälle, kehittyä koko ajan ja todella nauttii sitä mitä tekee.

   Poista
 5. Hei kuka tämän leikkauksen on leikannut? Upea!

  VastaaPoista