tiistai 7. lokakuuta 2014

WOWWOWWOW!

Jokin tovi sitten korviimme kantautui huhua uudesta markkinoille tulleesta tyviväripuuterista. Shampoopesussa pois lähtevä jauhemainen "hiusväri", onhan noita jo nähty.. Hieman skeptisenä saavuin viime viikolla kyseisen tuotteen lanseeraustilaisuuteen. Ja siellä sanoin wow! 

Paikan päällä Color WOW:n taiteellinen johtaja Kevin Moss näytti meille kuinka tuote toimii, ja mitä helposti sillä saa tyvikasvun peitettyä piiloon muutamassa hassussa minuutissa. Color WOW Root Cover Up- tyvipuuteri on voittanut jenkeissä ja Briteissä lukuisia palkintoja, enkä yhtään ihmettele miksi. Siis juuri tämmöstä tuotetta ollaan markkinoille kaivattu!


Tuote on optimaalinen hätäapu peittämään tyvikasvua, jos viime värjäyksestä on kulunut jo hetkinen, ja seuraavaan kampaaja-aikaan täytyisi vielä kärvistellä parisen viikkoa. Puuterilla saa myös loihdittua efektin runsaammasta kuontalosta, sillä sitä voi sukia myös ohimoille ja hiusrajaan harvempi karvaisiin kohtiin. Color WOW:lla onnistuu sekä vaalean että tumman tyvikasvun peittäminen, ja mistä olin eniten haltioissani, tuote peittää myös harmaat hiukset (mun täytyi tietenkin heti päästä testaa meidän äitin päähän ja sekin oli ihan myyty!).

Tyvipuutereita löytyy kuutta eri väriä, joten Tiina ei valitettavasti vieläkään löydä pelastusta sinisen reuhkansa tyvikasvuun, mutta me valtavirrassa elävät peruspirkot löydämme varmasti oman sävymme. Näitähän on suorastaan pakko saada meille töihin, joten varmasti tulossa enemmän juttua jahka saadaan testailtua lisää.

Aina kun sut nään meen wowwowwow! :P

Tytti

5 kommenttia:

 1. Mistäköhän tuotteita voi ostaa? Ja paljon kustantaa?

  VastaaPoista
 2. Rapunzelilla on jo ollut pitkään aikaan tällaista väripuuteria myynnissä. Eikö ole käytännössä ihan samanlaista?

  http://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenhoito-muotoilu/magic-fibers-harvaan-kasvaville-hiuksille/

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 8.03: Tuotetta voi ostaa kampaamoista, stokkalta, sekä emotioneista (ja kohta ehkä Beatista!). Suositushinta on 39,90 :)

  Anonyymi 10.32: Saman kaltaisia tuotteita on tullut nähtyä ja testailtua, mutta jotenkin tän peittokyky ja helppous vaikuttaa ihan loistavalta (eikä tahmaa, tai talkkaa hiuksia). Tuo rapunzelin tuote on omasta mielestäni vähän hankala (kerran kokeillut), kun se sirotellaan hiuksiin niin kaukaa, leviää ympäriinsä ja vähän tuntuukin tukassa.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sun oma tukka!

  VastaaPoista
 5. Heh olin piilottanu sen pipon alle kun on vähän kulahtanu, mutta kiitoksia vaan!

  VastaaPoista