torstai 16. lokakuuta 2014

Blonde Idol custom-tone

Ollaan tässä parisen kuukautta testailtu Redkenin uutustuotetta vaaleille hiuksille. Eli Redkenin Blonde Glam-sarja uudistuu ja muuttaa nimensä Blonde Idoliksi. Ulkoasultaan uudet purkit ovat kyllä vakuuttaneet, mutta muuten oltiin totutun skeptisiä uusien "innovaatioiden" suhteen.

Kyseessä on vaaleille hiuksille keltaisuden taittoon tarkotettu tuote. Ollaan kokeiltu paljon erilaisia hopeatuotteita (etenkin Noora on niissä jo aikamoinen ekspertti!). Aikasemmat Redkenin hopeatuotteet on olleet aika kevyitä ja laimeita, joten niiden perustella odotukset tätä purkkia kohtaan eivät olleet kovin suuret. Tuotteessa siis on kaksi tuotetta samassa purkissa ja korkin numeroiden mukaan määräytyy se, kuinka paljon kumpaakin tuotetta tulee ulos. Toinen tuotteista on lähinnä lämpöisyyttä taittavia pigmenttejä sisältävä voide/hoitoaine ja toinen perinteinen hoitoaine. Näitä säädellään halutun voimakkuuden ja taittavuusasteen aikaansaamiseksi. 


Usein tällaiset säädettävät tuotteet on tuntuneet vähän hankalilta käyttää ja yleensä se toinen tuote tuntuu enimmäkseen turhalta. Tän tuotteen kohdalla kuitenkin todettiin, että violetti hoitoaine on niin voimakasta ja runsaspigmenttistä, että "laimennus" onkin useissa tilanteissa tarpeellinen.Onks muilla kokemuksia Blonde Idolista ja jos on, niin mitä ootte tykänneet? :)

Paavo

2 kommenttia: