keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Hannan pitkä polkka

Näitä näkee nyt joka puolella, tätä mallia tulee leikattua paljon ja ne on näyttäneet niiin siisteiltä meidän upeilla asiakkailla! Hannan pitkä polkka, olkaa hyvät!

Tältä mun revohka näytti aamulla, kun en ollut sille mitään kummempaa tehnyt ja kaipailin huolettomampaa ja kiiltävämpää tukkaa.

Kun uskalsin sanoa haaveni ääneen, niin näähän innostui suunnattomasti ja Noora nappasi samantien sakset käteen. Lopputuloksena ihana kiilto ja keveys! 

Ja tää malli toimii superhyvin niin suorana ja siloisena, kuin kiharana surffi-tukkanakin!

Ja olo on äärettömän fresh, kun pitkä takkuinen latva ei roiku pitkin kasvoja. Tuntuu kuin olisi saanut faceliftin!

Illemmalla Paavo ja Yasemin sutivat kimpassa mulle vielä uuden tummemman sävyn. Sen saatte nähdä myöhemmin (tai käydä vakoilemassa Instagramista: @hannabeat)

Kirpakkaa syksyn alkua!
 (sillä sitähän tää nyt todentotta on, kun sai talvirotsinkin kaivella kaapin perältä....) Nyt ei vaan millään raaskisi kulkea pipo päässä kun on niin hieno pää!

Hanna

7 kommenttia:

 1. Moikka! Ensinnäkin, ihana pitkä polkka, sopii sulle hirmu hyvin:) Toiseksi, sulla on näköjään ainakin tuolla toisella puolella takaraivoa jonninmoinen pyörre. Mulla on itellä sama ongelma, itseasiassa näitä ihanuuksia löytyy molemmin puolin päätä. Siihen ku ynnätään vielä melkosen ohkanen ja melkosen harva reuhka, niin avot. Vihaan sanontoja "tukka hyvin kaikki hyvin", "hiukset on naisen kruunu" yms...:D Sulla on selkeesti jonkin verran paksumpi tukka kuin mulla, mutta sama malli kuitenkin. Kysyisinkin, että miten oot sun pyörteen kanssa elänyt, häiritseekö se, mitä sille yleensä teet? Tuntuu että omani pilaa mm. kaiken.

  VastaaPoista
 2. kiitos kehuista! Joo on kyllä hurja pyörre. Ammattikoulussa laitettiin siihen joskus isoilla rullilla permis, jotta se pysyis aisoissa :D
  Pyörre näkyy pahasti tolloin kun on aika tyvivärille niinkuin kuvassa. Mutta tupeeraus on aika hyvä kikka saada se jemmaan ja lisäksi ihan refleksinä tulee vähän väliä "pöyhittyä" sitä piiloon ja heitettyä tukkaa vasemmalta pyörteen päälle. On se kuitenkin siellä niin kauan kiusannut... ja KYLLÄ häiritsee mutta oon ajatellut, että kaikilla joku pyörre on eikä se mikään salaisuus ole :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä Paavo ja Jasmine! Uppee tuli!

  VastaaPoista
 4. Tosi pirteä polkka ja tosi pirteä tää teidän blogin uusi ilme :)

  VastaaPoista
 5. Moi! :) Osaisitteko vinkkaa jotain hyvää kiharruspuikkoa tai muuta vempainta jolla pitkään tukkaan sais kestävät kiharat? Suoristusrautakiharat kestää sen muutaman tunnin...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 9.59: Jee!!

  Anonyymi 1.00: No kiva että on pirteetä! Sitä tarvitaan nyt kun päivät alkaa pimenemään :)

  Elina: Moi! :) Usein tuo kiharoiden pysyminen on kiinni myös hiuslaadusta ja tuotteista joita niiden pohjalla käyttää. Kannattaa toki kokeilla myös puikkoa, jos sillä pysyis paremmin. Esimerkiksi Babylissilla ja Remingtonilla pitäisi olla ihan hyvät kiharointivehkeet.

  VastaaPoista