tiistai 19. elokuuta 2014

Villi Weekend

Weekend Festival! Eli kesän vikat kunnon bileet, vielä kun säät suosii ja kisakunto kestää. Tiina ja Noora päättivät yllättäen, että sinnehän on päästävä vaikka kaikki liput olivat jo loppuunmyyty! Mutta kuin ihmeen kaupalla, aikamoisella tuurilla ja parilla kikka kolmosella, lauantai-rannekkeita löytyikin hetken kaivelemisen jälkeen. Ja mikä oliskaan parhain paikka valmistautua hyviin kemuihin, kuin oma liike josta oli vain kiven heiton matka Kyläsaareen, jossa kaikki häppeninki oli.

Saatiin myös meidän ihku ex-harkkari Jessica mukaan!

Meininki oli ihan mieletön, jengiä paikalla ihan tajuttomasti ja keikat älyttömän kovia! Tästä on hyvä ottaa vastaan nää viileät syksyiset säät ja sateet.

Mut saisko kesälle silti edes vähän jatkoaikaa, kiitos?

Tiina ja Noora

6 kommenttia:

 1. Ihanat laineet tuolla kolmannella kimulilla! Miten tuollaiset saa?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi 7.45: ne on tehty pienissä osioissa laineraudalla :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli ennen mun lempiblogi ja oon seurannu teidän menoa ihan alusta saakka. Harmi kun ette jaksa enää panostaa tähän :(

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 1.38: Ollaan otettu kesä hieman rennommin postausten kanssa, koska älytön kiirus ja kesälomat hieman verottaa. :) Tää on kuitenkin meidän sivu "harrastus", joka tehdään omien töiden lisäksi omalla ajalla. Nyt liikkeessä hässäkkä hellittää, niin keretään koodailemaankin paremmin ;) ;)

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo on tuo Tiinan tekstitoppi?!!? :)

  VastaaPoista
 6. M: En kyllä muista! :D taitaa olla tilattu Boozt.comista joskus vuosi takaperin?

  VastaaPoista