perjantai 11. heinäkuuta 2014

longhairdontcare

Vähän on kiirettä pidellyt! Kesälomat tahtoo usein vähän sekoittaa tätä pakkaa ja vajaa miehistö aiheuttaa tietenkin pientä hässäkkää. Paavo se lomaili viime viikolla ja me tytöt täällä hulmuteltiin kutrejamme niin tuulessa, kuin föönien alla. Hannakin sai pitkän tukan takaisin pienen breikin jälkeen, kun Typy tuli vaihteeks hengailemaan puljulle. 

Kyl tää kesä on ihan mieletöntä aikaa varsinkin näillä keleillä. Kaikki on niin kesäfiiliksissä! Sen pidemmittä puheitta, me lähetään nyt viikonlopun viettoon. Ottakaa aurinkoa armaat, mutta muistakaa aurinkosuoja!

Beat.

9 kommenttia:

 1. Teillä on kaikilla tytöillä niin ihanat hiukset <3

  VastaaPoista
 2. Tiina millä tuotteella teet kulmat ☺️

  VastaaPoista
 3. Moikka! Milloin tulisi varata aika teille vanhojen kampaukseen? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 9.53: Kiitti hei! Ne on yleensä näin huoliteltu pelkästään blogiin valikoiduissa kuvissa :D mut suutarin lapsella ei oo kenkiä, eiks se nöin ollut..

  Anonyymi 10.40: Teen kulmat Joe Blascon Ultamatte vahavärillä ja viistopäisellä siveltimellä. Ja korjailen vielä kulmakynällä ja kulmaharjalla :)

  Anonyymi 11.24: Wanhoihin on sen verran vielä aikaa, että asian tiimoilta kannattaa soitella loppusyksyn tienoilla, kun ollaan saatu ajanvarauslistat tehtyä valmiiksi :)

  Empula: Kaunis kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Nyt tarttis apua! Poistin teippipidennykset poistoaineella, vaan eiköhän niistä teipeistä jäänyt hiuksiin tahmeat "limat" hiuksien pituuksiin. Teippien poisto ei muutenkaan toteutunut aivan niin helposti kun pitäis, lähtivät riekaleina ja repien. Poistoaineen kanssa lotrasin reippaasti. Millä sais hiukset puhtaaksi? Täytyykö kärsimättömän vain pestä hiukset tarpeeksi monta kertaa vai olisiko heittää jotain niksipirkka? Oon jo öljyjen ja syväpuhdistavien kanssa kokeillut, mutta kun ei niin ei. Alkaa usko loppumaa :(

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Meidän kokemuksen mukaan joko toi kyseinen teipinpoistoaine poistaa teippimateriialin yleensä parhaiten.

  Jos tuntuu että se ei auta niin alkoholi myös liuottaa teippiä jonkin verran, eli hiuslakkaa reilusti läheltä siihen kohtaan missä kökköjä on ja kammalla heti läpi ennenkun lakka ehtii kuivua.
  Toivottavasti tästä oli jotain apua.

  VastaaPoista
 8. Moikka! Kiinnostaisi tietää mitä värejä on viimeisessä kuvassa käytetty? Aivan ihana väri. T.kampaajaopiskelija

  VastaaPoista