tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aquamarine

Suoravärinä hoitoaineeseen laimennetut Directions Turquoise + tyvessä Cutrin Reflection Fireworks Lightning Blue
Tiinalla alkoi jo tyvikasvu sen verran pilkottamaan, että oli aika freesata kuontalo. Samalla väriä muutettiin hieman sinisempään ja turkoosiin suuntaan, edellisen  vihreämmän sävyn tilalle. Aika ihana, vai mitä?

Tulispa vihdoin ne rantakelit, niin pääsis merenneito polskimaan..

Beat.

12 kommenttia:

 1. NOI SUN HIUKSET ON JOTAIN NIIN UPEETA!! hitsit kun pääsisin teille käsiteltäväks mutta lappeenrannasta on kyllä vähän liian pitkä matka...:D mutta jos joskus pääsen niin saatte kyllä tehä mulle samanlaiset hiukset!! :D

  VastaaPoista
 2. Kysymys koskee Cutrinin värejä. Minulle laitettiin päähän viikko sitten 4.3 kestovärinä tyveen ja kevytvärinä sama pituuksiin (7 tummuiseen pohjaan) ja väri jouduttiin laittaa kahdesti pituuksiin. Pohja kuitenkin kuultaa jo läpi ja nyt päässäni on sinettipidennykset jotka ovat kuitenkin samaa tummuutta ja sävyä kuin tuo 4.3. Saisiko KC Professional Color Mask Black:illä omat hiukset taas tummemmiksi vai vetäisikö se liian mustaksi? En raaskisi ottaa pidennyksiä pois vielä. Goldwell valmistaa kotivärejä myös niin eikös tuo 4G vastaa 4.3?

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! Sopii Tiinalle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Wautsi mikä tukka! Onko Noora vieläkin ainoa joka tekee pidennyksiä vai? Ja onko Noora miten kesän aikaan töissä mitään pitkää taukoa tiedossa?

  VastaaPoista
 5. aivan ihanat!! mulla ei kyllä olis munaa noin räväköihin hiuksiin :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 3.44: Joo tosta tukasta tuli todella kiva! Ei kyllä tosin ollut mikään nopea juttu, vaan meni melkeinpä koko päivä vaalennellessa, omaa tukkaa ja pidennyskarvoja sävyttäessä ja pidennystä ommeltaessa.. eli ei ihan perus parin tunnin homma :D

  Pia & Anonyymi 13.04: Kiitos kovasti, on se meiän Typy aikamoinen tukkataikuri <3

  Anonyymi 13.12: Noora on joo tällä hetkellä ainoa pidennysten tekijä, ja siitä syystä pidennysajat voi mennä kovinkin pitkälle. Pitkää lomaa Noora ei kuulemma aio pitää, kuulemma viikko siellä täällä pirkin kesää :)

  VastaaPoista
 7. Aah noi Tiinan hiukset on aina niin ihanat.. ! :)
  Terveisin, sain inspiraatiota sillon niistä violeteista hiuksista ja nyt ollu turkoosin sävyset yli kuukauden :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi 4.09: Tää onkin vähän semmonen väri joka jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseen, mutta on ollut kiva kuulla tästä ja vihreästä tukasta oikeastaan pelkästään positiivista palautetta :)

  Mira: Ihanaa jos joku inspiroituu <3 mä en yleensä kauheesti itse valitse mitä mun tukkaan laitetaan, istun vaan tuoliin ja noi muut hullut tiedemiehet tekee mun päähän kokeiluja. Onneks ne on aina kuitenki ollu tosi makeita :D

  VastaaPoista
 9. Noi hiuksen on ihan HILLITTÖMÄT! Teillä tehdään muutenkin niin mageita tukkajuttuja, että mun pitää tulla täältä Turusta asti teidän käsittelyyn :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi 8.26: Meillä on tosi vähän kokemusta noista Cutrinin väreistä. Musta Colormask on todellakin ihan mustaa, joten se vetää varsinkin huokoisen hiuksen todella tummaksi ja tunkkaiseksi. Kokeile mieluummin vaikka jotain ruskeampaa naamiota? Ole huolellinen sen kanssa ettet laita maskia pidennyskarvoihin, vaan pelkästään omaan tukkaan, sillä ainakin tuo KC:n versio sisältää rakennepaikkaavia ainesosia, josta pidennys ei tykkää. Tuo Goldwellin 4G:n pitäisi kaiken järjen mukaan vastata sävylä 4.3, mutta meillä on noistakin niin vähän käyttökokemusta, että vaikea lähteä sanomaan. :)

  Reetta: Kiva kuulla että siellä tykätään! <3

  VastaaPoista
 11. Waauuu siis ihan mieletön!!!! <3 8P

  VastaaPoista