torstai 15. toukokuuta 2014

Finally!

Ai, että! Mä sain raidat päähän! Vihdoinkin, sillä edellisestä värjäyksestä vierähti huomaamatta sellaiset 10 kuukautta.. Oli nimittäin juhannuksen jälkeinen maanantai, kun Tytti mulle edellisen kerran laittoi värit päähän. :-D No kyllä mä joulun tienoilla taiteilin itse noin kolme raitaa tohon otsatukkaan, mutta kuitenkin.. Mä en mitenkään tarkotuksella lähtenyt kasvattelemaan omaa väriä takaisin, jotenkin se raidan laittaminen vaan jäi tossa syksyllä. Mulla on aika vaalea oma väri, ja kun siihen iskee raidat, musta tulee helposti ihan megablondi. Syksyä kohden mietin jopa vähän tummempaa tyviväriä, mutta loppujen lopuksi annoinkin vain oman "tumman" kasvaa. Kun juurikasvua alkoi ennen värjäystä tutkimaan, oli se kyllä aikamoinen!



Ihana Tytti teki mulle raitaa oikein reilulla kädellä ympäri päätä, ja vaalennuksen päälle laitettiin vielä hopeinen sävy. Lähtötilanteen ja lopputuloksen ero ei ehkä ole päätähuimaava (niin siis muiden ku mun mielestä!), mutta kyllä sen ite aina huomaa, kun tukalle on tehty jotain. <3 Paljon fressimpi ja omempi olo! Tuntuu et tyvikin taas jaksaa nousta, kun sitä on käsitelty raidoilla.



Kyllä mun nyt kelpaa, ei muuta ku hiukset hulmuten kohti tulevaa kesää! Kiitos Tytti! <3 
Aurinkoista loppuviikkoa!

Noora.


P.S. Jeeee, vihdoinkin meillä myynnissä BeLonger-tuotteita! Saatavilla tällä hetkellä shampoo, hoitoaine sekä jätettävä seerumi. On ne vaan niin hyviä! ;-)

5 kommenttia:

  1. Kyllähän ton muutoksen hyvin huomaa ja hyvältä näyttää :)!

    VastaaPoista
  2. Moikka Beatlaiset!
    Kiitos kivasta blogista! Itse tällaisena harrastelijakampauksientekijänä oon saanut tästä blogista monia inspiksiä. Kivojen kampaustenteko-ohjepostauksien takia kääntyisinkin teidän puoleen siinä, että oon parin viikon päästä tekemässä hääkampauksen yhdelle tutulle, ja hän toivoi nutturaa, jossa osana olisi "korinpohjalettiä". En löydä netistä mistään ohjetta tehdä sellaista, niin kysyisinkin, että olisiko teillä intoa ja aikaa tehdä sellainen ohjepostaus korinpohjaletin tekemiseen nopealla aikataululla? Tarkoitan siis termillä korinpohajletti tällaista:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/s403x403/1451450_826502647376680_1368160786_n.jpg

    Kiitos paljon,
    -Mimmi

    VastaaPoista
  3. Santewi: Eikös vain! :)

    Mimmi: Tosi kiva kuulla että ollaan annettu sulle ideoita kampauksiin! Nyt täytyy kyllä sanoa että tuo korinpohjaletin vaikeusaste taitaa olla liian haastava tänne blogiin. Hiusten täytyy olla tarpeeksi pitkät ja rakenteen "ehjä", jotta letistä tulee siisti. Itse oon yleensä tehnyt tuon letin lisäkkeeseen, ja sitten liittänyt kampaukseen.

    VastaaPoista
  4. Minkä hintanen on belonger shamppoo sekä hoitsikka?:)

    VastaaPoista
  5. Meillä Belongerin pesutuotteet on 27e /kpl :)

    VastaaPoista