torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäistipuja


Muutama pupunenkin pomppi kuviin. :)

Tää jengi suuntaa nyt ansaitulle minilomalle ja pulju on kiinni 18-21.4. Pääsiäisvapaat hurahtavatkin maakuntamatkailun, suursiivouksen, asuntonäytön ja pienen etelänmatkan merkeissä!

Munarikasta Pääsiäistä!

Beatin tiput ja puput

4 kommenttia:

 1. Hei! Asia ei nyt suoranaisesti tähän postaukseen liity, mutta haluaisin kysyä teiltä apua. Olen alan opiskelija ja minulla on eräs tuttu joka haluaisi kolmosen tummuudella olevasta tukastaan samanlaisen violetin kuin Tiinalla. Miten lähtisitte tätä toteuttamaan vai lähtisittekö ollenkaan? Lähinnä sen kannalta mietin, että ei halua hiuksen kuntoa pilata jos todella paljon tarvii vaalentaa. Hius on vain latvasta hieman kuivahko mutta muuten todella hyväkuntoinen eli kuitenkin jonkin verran vaalennuksia kestäisi. Kiitos jo etukäteen avustanne ja ihanaa pääsiäisen viettoa teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Niinhän se on, että jos ihan noin kirkkaan violettia halajaa, täytyy tukkaa vaalentaa aika paljon varsinkin kolmosen tummuudesta. Tiinalla oli alunperin pohjalla melkein musta, jota ensin vaalennettiin muutamaan otteeseen, sitten raidoitettiin ja sitten vielä värjättiin päälle. Koskaan ei pysty etukäteen tietämään, kuinka hyvin pohja vaalenee. Lähtisin tekemään ja kokeilemaan pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kysyisin semmosta että mikä olis semmonen perushyvä shamppoo ja hoitsikka vaalealle pidennystukalle? Jossain vaiheessa suosittelitte redkenin smooth lockia, mut onko se vähän liian semmonen hoitava? :)

  VastaaPoista
 4. Hei kurkkaappas tää! http://beatissa.blogspot.fi/2014/03/belonger.html :)

  VastaaPoista