tiistai 4. maaliskuuta 2014

Chubby Lipstick

Tein muutaman makeen Make Up Store-löydön! Nimittäin käteviä huulipunakyniä keväisissä sävyissä. En ole aikaisemmin tutustunut huulipunakyniin; ihan siistä syystä, että olen uusiin trendivillityksiin hieman skeptinen. Olen aina ollut sitä mieltä, että pysyvään huulimeikkiin tarvitaan vähintäänkin huultenrajauskynän ja huulipunan- tai kiillon yhdistelmä, ja kaikki muut uutuus hömpötykset eivät pitkään meikkibrändien valikoimissa pysy, koska varmaan suurin osa kosmetiikan käyttäjistä suosii juurikin tuota perinteistä yhdistelmää.

Tää villitys on itseasiassa mun mielestä aika nerokas! Huulipunakynissä yhdistyvät siis huultenrajauskynä ja huuliväri. Näissä Make Up Storen kynissä koostumus on aika pehmeä ja runsas pigmenttinen, mutta kuitenkin aika kostea. Eli niinkuin huulipunissakin yleensä! Hieman imeytyessään huulten ihoon, koostumus muuttuukin mattapintaisemmaksi ja kiinnittyy paikoilleen, ikäänkuin huultenrajauskynä. Ajallisesti huulimeikin tekeminen on nopeampaa, kun kaikki tarvittava löytyy yhdestä tuottesta.
Mun on pakko aina hankkia muutama väri samaa tuotetta yhden sijaan (ja voitte kuvitella miten paljon noita huulipunia ja -kiiltoja löytyy meikkipakista!). Yleensä suosin peittäviä pigmenttejä. Joko omaa huultenväriä hieman vaalentavia luonnollisia sävyjä, tai sitten ihan äärimmäisen kirkkaita ja räikeitä tai syviä ja tummanpuhuvia värejä. Eli aivan toistensa ääripäitä. Silloin kun huulimeikin tekemiselle ei löydy aikaa, huulikiillot pelastavat tilanteen. Ne ovat nopeita levittää, mutta kuluvatkin aivan yhtä nopeasti pois. Kunnolla tehty huulimeikki tuo kuitenkin huolitellumman yleisilmeen ja kun on värejä mistä valita, saa jokaisesta päivämeikistä hieman erilaisen.

Huulet kannattaa pohjustaa ensin sipaisemalla hieman valokynää huulten rajoille ja taputtelemalla irtopuuteria päälle. Tällöin huulten oma sävy vaalenee hieman, jolloin huulimeikistä saa puhtaamman ja kirkkaamman värisen. Oli huulipuna kuinka pitkäkestoinen tuote tahansa, kunnon pohjustus tuo aina lisäpitoa! Pohjustuksen voi tehdä myös sille tarkoitetulla erikoistuotteella. Huulipunakynän käyttö kannattaa aloittaa ensin huulten rajoista, niinkuin huultenrajauskynällä piirtäisi. Anna värin hetki jähmettyä ja muuttua mattapintaisemmaksi ja sen jälkeen väritä kynällä huulet kokonaan. Ihanan nopeaa ja helppoa!

Tykkään käyttää räikeitä värejä paksujen silmälasipokien ja silmänrajausten kanssa!
Joskus huulimeikki voi olla huomaamattoman värinen, mutta freesaa silti yllättävän paljon yleisilmettä. 
Vaalea roosa on aina tyttömäinen ja raikas sävy. Sen kaveriksi voi valita samansävyisen luomivärin.
Huulipunakyniä löytyy Make Up Storen lisäksi ainakin Cliniquelta, Lumenelta, IsaDoralta ja Revlonilta, ja varmasti on tulossa monelle muullekkin meikkibrändille. Koostumukset vaihtelevat merkeittäin todella peittävistä pigmenteistä huulikiiltomaisiin hileväreihin. Kyniä löytyy joko teroitettavina versioina, tai sitten automaattikyninä, joista voi kiertää kynän terää kuin huulipunapuikkoa. Teroitettavissa versioissa paksun puikon terä pysyy tosin terävämpänä, kuin kierrettävissä versioissa.

Onks kukaan muu kerennyt jo koittamaan huulipunakyniä?? :)


Tiina

(Tuotteita ei ole saatu blogin kautta.)

12 kommenttia:

 1. Urban Decaylla on myös ihania kyniä! <3

  VastaaPoista
 2. Olen kokeillut! Aivan huippuja ovat :) Itse olen tilannut avonilta sekä oriflamelta ja olen ollut molempiin tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 14.43 ja 22:45: Onko näin? Hyvä tietää!! :) Mä oon yleensä vain perillä niistä merkeistä, mitä isoissa tavarataloissa myydään!

  Empula: Hei kaunis kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Heips! Jääkö pelkkää kynää laitettaessa noin 'märän' näköiseksi? :o

  VastaaPoista
 5. Anonyymi 8.46: Moiks! Koostumukset on aika pigmenttipitoisia ja kosteuttavia, mutta pysyvyys niissä on silti aika hyvä :) eivät kyllä ole "märän" oloisia huulilla.

  VastaaPoista
 6. En mä muuta kuin voi jestas kun olet nätti :)

  VastaaPoista
 7. Mageeeta! Mit maxaa? :D onko edullisimmilla tiiätk tollasia paljol pigmentillä tuleeko mieleen meen heti ostaa. Toi orange on yyber ufo cool

  VastaaPoista
 8. Marine: Olikohan hinta about 16-20e välillä? Koostumukset vaihtelee merkeittäin niin ei nyt heti tuu mieleen mikään tietty merkki. Väritkin vaihtelee niin paljon noissa. Kannattaa mennä koklailee mikä tuntuu omaan ihoon parhaimmalta ^_^

  VastaaPoista
 9. Voisitko Tiina tehdä postauksen kasvojen varjostamisesta tai antaa muute jotai vinkkiä? :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi 10.33: Hei itseasiassa sellaisesta onkin ollut jo pidempään puhetta Paavon kanssa että sellaisen vois yhdessä vääntää. ;) näin tässä on vähän vaikea alkaa keromaan, ja kuvat havainnollistaa paljon enemmän

  VastaaPoista