perjantai 21. helmikuuta 2014

Hannan ensimmäiset viikot

No niin. Kolmisen viikkoa takana Beatin sykettä, ja pikkuhiljaa alkaa tavarat löytymään ja pesupaikan hana sopimaan käteen. Päätin nimittäin ekana päivänä suihkutella ihan lattioita myöten, onneksi asiakas ei saanut osaansa tästä töppäilystä. Vieraassa paikassa on aina aluksi hankala tehdä töitä kun pesupaikat on erilaisia, ja tavarat ja talon tavat ovat hiukan hukassa.

Onneksi uuteen paikkaan sopeutumista helpottaa, kun ainakin käyttötuotteet ovat varmoja; Redken on nimittäin mulle tuttu sarja jo noin seitsemän vuoden takaa. Mutta muistin virkistämiseksi, pääsin tuotekoulutukseen L'oréalin studiolle. Fudgen kanssa taas olen vähemmän aikaa pelannut, mutta tässä treenaillaan. Ihan loistavia sarjoja molemmat. Työnteko tuntuu niin kevyeltä, kun hoito- ja muotoilutuotteet tekevät sen mitä lupaavat ja vielä enemmänkin.

GHD:n iso rauta on jotain ihan superia!
"Beat-Hanna puhelimessa, kuinka voin auttaa...?" ;)
"Vanha" porukka on tehnyt ison duunin liikkeen brändäyksen kanssa, ja on melkein syyllinen olo hypätä valmiiseen pöytään. Tässä odotellaan työpaikkapoliisia joka tulee sanomaan, että "hei, ei töissä saa noin kivaa olla!"

Täällä on just niin kivaa olla töissä, kuin miltä näyttää. Vaikka nää väittää, että tää on ihan tavallinen työpaikka. Oon päässy tekemään aivan mahtavia värejä; pastellia, turkoosia ja liukuvärejä tekniikalla, jonka vasta opin. Tuntuu, että ekaa kertaa kymmeneen vuoteen saan päästää luovuuteni oikeasti valloilleen ja olla taiteilija. Mä oon niiiin innoissani! :D 

Mukavaa viikonloppua!

Hanna

8 kommenttia:

 1. Tuliko sun asiakkaat edellisestä paikasta mukana vai teetkö Tytin asiakkaita siellä ? :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava kuulla!!! Hurjasti tsemppiä jatkoon!!! T. Beatin vakkari :):)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja työiloa :) Beat on niin hyvä!

  VastaaPoista
 4. Teen lähinnä Tytin ja Beatin asiakkaita. Edellisestä paikasta en montaa asiakasta saanut mukaan kun se on sen verra kaukana sörkästä. Kiitos toivotuksista työniloa tosiaan piisaa :D

  VastaaPoista
 5. Oletteko Beattilaiset kuulleet Mago-pidennyksistä? :) Tai olette varmasti, mutta mitä mieltä olette tekniikasta? :)

  VastaaPoista
 6. jenny: Mago-pidennyksestä on jonkun verran kuultu ja lueskeltu, mutta muuten tekniikka on täysin tuntematon meille.. Vaikuttaa tietysti ihan lupaavalta tekniikalta, mutta tosiaan me ei olla päästy sitä testailemaan joten vaikea sanoa tarkemmin! :-)

  VastaaPoista
 7. Ehkä hieman tyhmä kysymys, mutta Hanna sulla on ihanan punertavan ruskeat hiukset (tai siltä ainakin parissa kuvissa näyttää olevan), ja mietinkin mikä sävy / mitä sävyjä sulla siinä on? :) Haaveilen nimittäin itse juurikin noin tummasta, mutta lämpimän punertavasta ruskeasta. Lisäkysymyksenä vielä, koska oletan että hiuksesi olet värjännyt kampaamoväreillä, hih, niin osaatko suositella mitään saman tyyppistä markettiväriä kotivärjäykseen? Kiitos ja kumarrus ja aurinkoisia työpäiviä! :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on hiuksissa Inebryan 6/3 ja 7/0 . markettiväreistä en uskalla sanoa mitään, kun en ole niitä käyttänyt. Eri firmoilla saattaa myös olla nuo sävymerkinnät erilaisia, joten ei kannata ihan suinpäin lähteä noita numeroita hyllystä etsimään. Mä tykkään ite lämpimistä sävyistä ihan hirveesti ja varsinkin kun mennään tummempaan kun se ei vie niin värejä kasvoista.

  VastaaPoista