keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Viime hetken joululahjavinkkejä

Meillä ei oo taas hetkeen ollu mitään postauksia kundeille, joten päätin vähän listailla erilaisia joululahjaideoita. Moni mimmi tuskailee tällä hetkellä viimesten jouluostosten kanssa ja lahjojen ostaminen miehelle tuottaa monelle päänvaivaa. Mun oma maku saattaa poiketa joidenkin miesten lahjatoiveista, mutta tässä kuitenkin muutama viimehetken idea mitä itse toivoisin lahjaks.

  • Tuoksu. Valitsin tähän nyt aika klassisen tuoksun (Dior Homme Sport). Tässä kannattaa tehdä pientä tutkimustyötä mistä lahjan saaja pitää, moni nimittäin on aika tarkka omasta tuoksustaan. Jos on vähän epävarma sopivasta tuoksusta, niin kannattaa ehkä valita jokin toinen lahja.
  • Lompakko/korttikotelo.  Itse haaveilen tällä hetkellä Guccin versiosta. Näitä löytyy hyvin eri hintaluokissa ja usein kundeilla on enemmän tai vähemmän kulunu lompakko (itseni mukaan lukien), joten tälle on lähes aina käyttöä. (*vink* Guccin verkkokaupassa on aika nopeet toimitukset Suomeen)
  • Lahjakortti. Kaikki lahjakortit on yleensä se "viimenen" vaihtoehto mutta tässä kohtaa voikin käyttää vähän enemmän luovuutta. Erilaiset palvelut on mun mielestä ihan loistavia lahjaideoita ja niitä ei välttämättä raaskita ostaa itselleen. Hiustenleikkaus, hieronta, kasvohoito yms. sopii loistavasti kaikille.
  • Aikaa. Vie lahjansaaja syömään tai valmistat sille illallisen kotona. Voitte mennä myös hotelliin yöks tai vaikka teatteriin tai leffaan. Tässä voi käyttää aika hyvin omaa luovuutta ja tää sopii myös monelle eri budjetille. Eikä tarvii lähteä ees ostoksille vaan voi kirjottaa pelkän kortin ja kertoa siinä lahjasta.

Tästä nyt puuttuu kaikki pelikonsolit ym. tekniset härpäkkeet joista mulla ei oo oikestaan mitään tietoa, joten niiden kanssa kannattaa kysyä apua joltain fiksummalta tyypiltä.

Paavo


PS. Tällä viikolla Beatin Facebookissa Joululahja-arvonnassa ylellinen tukanpesutuotteita sisältävä Redken tuotepaketti (arvo noin 83e). Arvontaan voit osallistua täällä !
Arvonta päättyy su 22.12 klo 20, joten paketin ehtii vielä maanantaina hakea pukin konttiin :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, lahjaideoita miehille kaivataankin! Niin vaikea keksiä lahjoja miehille kun ne niin harvoin sanoo suoraan mitä tahtovat. Kiva blogi sulla, oonkin tätä seuraillut! Liityhän säkin mun lukijaksi ja ihanaa joulua :)

    VastaaPoista
  2. Oii! Itse ostin redkenin all soft tehohoidon ja aiettä kun tuli sileä tukka! Pitää käydä osallistumassa tähän :3

    VastaaPoista