torstai 29. elokuuta 2013

Syksyn piristystä


Vieteltiin torstaiaamua saksien parissa. Syksy on yleensäkkin hyvin inspiroivaa uudistumisen aikaa, jolloin tekee mieli saada uusia tuulia myös työmaalle. Mikäs se piristäisi kampaajan työtä enemmän kuin uudet sakset! Niiden täytyy tietenkin olla laadukkaat ja kunnolliset, ovathan ne kampaajan tärkeimmät työvälineet ja kovassa käytössä päivittäin. Makuja on monia, kuten myös saksiakin. Oikeat sakset löytyy vain sovittamalla ja kokeilemalla, mitkä juuri omaan käteen ja käyttöön istuvat parhaiten. Meidän aamu menikin testaillessa eri vaihtoehtoja.

Nyt jäädään odottelemaan milloin meidän (tuli)terät oikein saapuu!

Beat.

7 kommenttia:

 1. Mihin merkkiin päädyitte?

  VastaaPoista
 2. Nyt lähti tilaukseen japski-merkkejä. Meillä on jokaisella vähän eri lempparit saksien suhteen..

  VastaaPoista
 3. Magee toi vika kuva ku toi saksi tatska näkyy taustalla!

  VastaaPoista
 4. No on kyllä hauska ja tuli oikeastaan vahingossa toi tatska tonne taustalle :D

  VastaaPoista
 5. Tää on ihan tyhmä kysymys, mutta käytetäänkö kaikkia parturi-kampaajan saksia niin, että nimetön menee tuolta kolosta? :D Oon ite haaveillut, jospa opiskelisin parturi-kampaajaksi, mutta mun oikean käden nimetön on kokenut kovia kun olin pieni ja se on hieman kieroon kasvanut :D ja väsyy jos saa enemmän rasitusta. Onkohan se este tähän, että joskus opiskelisin uuden ammatin? :D

  VastaaPoista
 6. noraa: Nyt pistit kyllä niin pahan kysymyksen, että tosi vaikea sanoa. Yleensä noi kaikki perus mallit on tarkoitettu nimettömälle ja peukalolle. Luulis et nykypäivänä löytyis jokin keino/eri mallisia saksia, joita voisi käyttää muilla sormilla? Hmmm..

  VastaaPoista