perjantai 23. elokuuta 2013

Makeover-päivä

Viime keskiviikkona toteutettiin yhteistyössä Fashionstoren kanssa järkätty Makeover-päivä. Kilpailun voittaja oli tamperelainen Amanda, jonka hauska päivä aloitettiin jo aamusta Paavon käsitelyssä täällä Beatissa.


Tukan suhteen Amanda antoi aikalailla vapaat kädet. Ainoa vaatimus oli, että ei punaista eikä mustaa.

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin päivittämään olemassa oleva väri uuteen uskoon laittamalla hiuksiin kevyesti tummempi tyvi sekä vähän kirkastusta latvaan. Todettiin että liian usein make overeissa näkee vähän väkisin väännettyjä uusia hiuksia, joten ajateltiin tehdä mielummin vähän pienenmpi muutos ja panostaa hiusten toimivuteen kokonaisuutena.

Leikkauksen suhteen päädyttiin pitämään hiuksissa mahdollisimman paljon pituutta, mutta tekemällä siitä monikäyttösempi kerrostuksella ja kevennyksellä.Tukka operaation jälkeen Amanda siirtyi Tiinan meikattavaksi.
Meikkiin haettiin siistiä arkeen sopivaa lookkia, sekä jotain mitä Amanda ei normaalissa päiväehostuksessaan käytä. Uutta meikissä oli poskipuna ja huulipuna, joita neitokainen ei ole uskaltanut aikaisemmin kokeilla. Amanda oli ihanteellinen meikattava hyvän ihonsa, sekä suurien silmiensä takia.Lopputulos oli kirkas ja luonnollinen, niin meikissä kuin hiuksissakin.

Täältä Beatista (vähän erinäköinen) Amanda lähetettiin Fashion Storen Showroomille stailattavaksi ja kuvattavaksi.

Olipas hauska päivä niin meidän, Fashion Storen, kuin Amandankin puolesta!

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Beat.

3 kommenttia:

  1. Kyl Beat osaa! Nice!

    VastaaPoista
  2. Tuollaisen viileän ja luonnollisen vaalean tukan mäkin haluaisin! Omasta tukasta tulee aina vähän luonnoton ja kellertävä vaikka viimeksi hiuksiini käytettiin luonnonsarjan viileitä värejä. Mitä värejä tässä on käytetty?

    VastaaPoista
  3. E: Tässä käytettiin Redkenin shades eq glossin kevytväriä pelkästään. Eli siis tyvessä vähän tummempi kevyesti tuhkanen sävy ja latvassa vaaleempi sävy.

    VastaaPoista