keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Laiskan Likan Laineet


Nää kuvat on roikkunut tässä koneella jo pienen tovin, mutta ajattelin kuitenkin näin rantakelien kunniaks pistää ohjeen maailman helpoimmasta biitsitukasta!
Ekaks suihkuttelin kuivaan tukkaan latvoihin Sexyhairin Smooth Protect lämpösuojaa. Sitten jaoin hiukset neljään osaan, joista jokaiseen punoin ihan perusletin. Valmiiden lettien pintaan voi vielä suihkuttaa pitoa antavaa lämpösuojaa.

Lämmittelin lettejä tyvestä latvaan suoristusraudalla. Tämän jälkeen annoin lettien jäähtyä kunnolla ennen niiden avaamista.
Haroin avattuja hiuksia sormilla ja päälle suihkuttelin antaumuksella Beach Spraytä. Pientä pöyhimistä, suihkaus lakkaa ja rantatukka on valmis! Otsis tuotti tuolloin vielä vähän ongelmia, mutta nyt aletaan olla voitonpuolella sen kasvatuksen kanssa. Niin nopeesti ja helposti isoa tukkaa, että tästä tulee takuulla mun kesän luottokampaus! ;-)  

Noora

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat hiukset tulee ja noin helposti, kiitos tästä!! :)

  PS: Mulla on ollu pitkän aikaa kavereiden kanssa väittely meneillään, saako hiukseen jossa on jo lakkaa mennä suoristamaan raudalla tai muuten lämpökäsittelemään? Vai kärvähtääkö se tästä?

  VastaaPoista
 2. Uu ihana iso tukka! Millä toi sun oma tukka on muuten värjäilty? :)

  VastaaPoista
 3. ihanat!! Täytyy joskus tehdä :)
  ps. Voisitteko kertoa millain tehdään balayage/ombre hiukset? Yritän kotona tehdä näitä piakkoin ja tartteis neuvoja millai ne kannattais tehdä :) Selvä visio on päässä että millain lähden tekemään, muttamutta :D

  VastaaPoista
 4. Kokeilin, eikä onnistunut. Voi tosin johtua siitä, että mulla hiukset on tosi lasimaiset (kampaajat aina valittaa) ja kuulemma kampauksia on tosi vaikea tehdä. Aamulla tehdyt kiharatkin ovat usein lounaalla jo sellaiset lässähtäneet, illalla niistä ei ole tietoakaan...

  VastaaPoista
 5. Mun tukasta ei tullut kyllä ihan noin hienoa..:DD Mut tää oli tosi simppeli kampaus, tykkään!

  Jos on muita tällasii toooodella helppoja hiusjuttuja, niin tehkää mielellään tutorialia:)

  -Kipsu

  VastaaPoista
 6. Jonku: Yleensä hiuksia missä on lakkaa ei suositella käsiteltäväks raudoilla koska lakka palaa hiukseen sillon kiinni. Toki on lakkoja jotkä käy myös raudan alle mut useimmat kyllä ei käy.

  Anonyymi1: Nooralle on tehty omaan tukkaan vaaleet raidat jotka on sävytetty vähän harmaammaks.

  Anonyymi2: Balayage/ombre hiukset tehdän aika monella eri tavalla riippuen pohjasta johon se tehdään eli aika hankala mitään tarkkaa tekniikkaa kertoa. Vaalennettaessa käytetään usein jonkunlaita raita tekniikkaa ja tummennettaessa värin kampaaminen on aika oleellista.

  VastaaPoista
 7. olet niin kaunis Noora :3 oii haluan kokeilla, ois niin täydellistä jos tää onnistuis mun tukalla, kun raudalla/sauvalla kestää niin kauan kihartaa.

  VastaaPoista
 8. anssssi: Voi kiitos! :-)) musta tää on ihan super kätevä, nopee ja helppo tapa saada tukka vähän käkkärälle! Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :-)

  VastaaPoista
 9. Kauan noita lettejä kantsii lämmitellä? (: Upea kampaus ja kaunis nainen!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Lettejä kantsii lämmitellä muutaman sekunnin ajan eri kohdista, siten, että letti tuntuu lämpimältä. :-) Sen jälkeen muista jäähdytellä ennenkuin harot hiukset auki!

  VastaaPoista