sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Aika ihanaa

Meillä oli Nooran kanssa parisen viikkoa sitten muutama vapaapäivä töistä. Harvinaista herkkua! Viikkoa aikaisemmin ruvettiin mietiskelemään ohjelmaa noille päiville. Pakkohan se oli ruveta kiireellä ettimään halpoja lentoja ihan mihin vaan, kun reissukuume kasvoi kasvamistaan. Oltiin Kroatiassa viime kesänä lomailemassa ja ihastuttiin paikkaan täysin. Lupailtiin toisillemme silloin että nää tytöt tulee vielä varmasti joskus palaamaan. Splittiin löytyikin nyt piletit oikein huokeaan hintaan, joten sinne me sitten taas päädyttiin. Otettiin mun sisko messiin, pakattiin kamat ja lähettiin reissuun ilman mitään sen kummempia suunnitelmia.
Aika ihanaa! Ilma oli lämpöinen ja nautittiin muutaman päivän breikistä ihan täysillä. Liihoteltiin Splitin kapeilla kujilla, fiilisteltiin aurinkoa ja syötiin. Tekipä hyvää.

Noo eiköhän se kesä kohta tännekkin saavu. Toivottavasti viimeistään Beatin synttärikemuiksi. Ollaan aina tilattu bileisiin hyvää ilmaa, ja sitä ollaan saatukin. Nyt uus tilaus oitis menemään! Kohta voi kaivaa varastosta terdenkin tohon kadulle. Mikäänhän ei voita niitä kesäaamuja, kun voi nauttia kaffet omalla terassilla aamuauringossa.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Tytti

2 kommenttia:

  1. mistä ostitte lennot ja paljon maksoi? pakko päästä itsekin reissuun :)

    VastaaPoista
  2. Ihan supersaverilta. Oliskohan ollu 160e :)

    VastaaPoista