tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rakkaudesta ammattiin

 Meillä on Tytin kanssa ollu tässä aikamoinen tatskakuume molemmilla jo pidemmän aikaa. Kaapelitehtaalla järjestettiin ku tilauksesta viime viikonloppuna vuosittainen Helsinki Ink-tapahtuma, joten käytiinpä sieltä sitten hakemassa messutatskat!

Uusien tatuointien inspis sattui olemaan meillä molemmilla sama, kuten otsikko ehkä jo kertoo. ;-) Messuilta löytyikin sitten eräs brassikundi Cavellucci,  joka sattu olemaan Tytille jo entuudestaan tuttu. Kyseinen herra on nimittäin muutama vuos takaperin tehnyt Typylle jo yhden kuvan Portugalissa! Tästä jälleennäkemisestä innostuneena saatiinkin sitten onneks kinuttua meille molemmille leima-ajat samalta tyypiltä!

Parit iPhone-kuvat tästä tempauksesta!
Ja lopputulokseen oltiin niiin tyytyväisiä! Typy sai kampauskallon alliin ja mä söpöt sakset ranteeseen, ihanaa! Ja täytyy myöntää, että oli se ite herra tatuoijaki aika (tosi) ihana.... Voipi siis olla, et joudutaan lähtee vielä kesäreissulle Lissaboniin, nimittäin siellä tää kyseinen Cavellucci työskentelee, hehe. ;-)

Mitäs tykkäätte uusista leimoista?

Noora.

10 kommenttia:

 1. ihanat kuvat!!! :)-eveliina

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköstä jälkeä ja muutenki tosi siistit kuvat molemmilla!

  VastaaPoista
 3. Ihania<3 lisää kuvia teijän tatuoinneista!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kuvat molemmilla, tykkään varsinkin noiden saksien tyttömäisyydestä!! :)

  Miten toi messuhomma oikein toimii, sinnekö vaan mennään pyörimään, ja jos sopiva tekijä ja aika löytyy niin eiku inkattavaksi? ;) Oliko teillä noi kuvat jo mielessä valmiiksi? Kauanko meni aikaa ja mitä kustansi suunnilleen? Sori tää kysymysryöppy, mutta itselle on niin ajankohtainen aihe.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille!

  Salla: Sinne voi lähteä vaan pyörimään ja selailla valokuvia eri artistien tyyleistä. Jos mieleinen löytyy, voi varata ajan tai tsägällä pääsee heti tatuoitavaksi. Halusin juuri tuolle Portugalilaiselle kundille ja menin heti perjantaina varaamaan siltä ajan sunnuntaiksi. Kuvat oli mielessä jo valmiiksi. Toki paikanpäälläkin voi suunnitella kuvaa yhdessä tatskaajan kanssa, mutta kannattaa olla edes jotain inspiskuvia messissä. Artisteja ja niiden töitä voi myös katella etukäteen linkeistä Helsinki Inkin nettisivuilta.

  VastaaPoista
 6. Niin hienot! Kaipailisin kansa lisäkuvia teijän tatskoista ja vaikka jotain stooreja niistä =)

  VastaaPoista
 7. Tommosta tatskapostausta on kyllä toivoiltu paljon, eli ehkä sellanen pitää tehdä. Ollaan vaan ajateltu että se poikkeaa niin paljon aihepiiristä, mutta toisaalta miksi ei? :)

  VastaaPoista
 8. Tajuttoman rumat! RUMAT! Miten edes ylipäätään ihmiset ottaa tatuointeja, ihan tyhmää! Pistäkää se raha ruokaan ja nauttikaa sillä tavoin elämästä ja ympärillä olevista rakkaista, niin kauon kun on elämää sekä saa heitä pitää! No tuli varmaan selväks. TOsi rumat,ällöttävät! En menis sellaiselle parturille, jolla "loistaa" tatskat! Moro!

  VastaaPoista
 9. No onneksi sun ei tarvitse tulla meille :)

  VastaaPoista