sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ihana kihara-ilta

Kiharat suoristusraudalla.. Kampaajan tekemänä kaikki näyttää niin helpolta, mutta kotona samaa kokeillessa lopputulos on jotain aivan muuta. Kädet ei taivu, hikipisaroita pukkaa otsalle ja kauniiden laineiden sijaan latvoihin jää raudasta vain pari kummallista taitosta. Tuttu tunne? Ainakin meillä kuulee usein jonkun huokailevan, kuinka olisi ihanaa osata laittaa itse tukkaa raudalla edes jotenkin. 

Järjestimme perjantaina ghd:n kanssa asiakkaillemme mahdollisuuden tulla opettelemaan hiusten kihartamista ihan kädestä pitäen. Mikä parasta, ghd:n edustajat toimivat kouluttajina ja opettajina, joten meidän Beattilaisten ei tarvinnut oikeastaan tehdä juuri mitään! Asiakkaat pääsivät kokeilemaan erilaisia rautoja, tekniikoita ja hiuslaatuja. Samalla vietettiin pieniä remontin jälkeisiä "esitupareita". 

Iltahan oli mitä onnistunein. Monesta asiakkaasta oli hauska päästä kerrankin penkin toiselle puolelle kokeilemaan hiustenlaittoa. Kiharat sai tehdä joko kaverille tai itselleen. Osa tais lähteä Beatista vielä kutrit hulmuten jatkamaan perjantai-iltaa... 

Niille asiakkaille (ja miksei bloginkin lukijoille) tiedoksi, jotka eivät tähän iltamaan kerenneet/ehtineet/mahtuneet: tämä ei varmasti ollut viimeinen kihara-ilta! Innostuneet vinkatkaa meille niin pistetään pari seuraavaa iltamaa suunnitteille. Muiden kiinnostuneiden kannattaa myös kysellä samantyylistä mahdollisuutta omasta kampaamosta, jos siellä suinkin ghd-rautoja myydään. 

Ja niitä remontin jälkeisiä kuvia on kyllä tulossa heti kun ehditään sellaisia räpsiä (ja ehkä vähän siivota). Täs oli vähän sneak peekkia ;)

Beat.

17 kommenttia:

 1. Olispa Tampereellakin tällänen näin ihana kampaamo!♥ Musta tulis varmasti sen vakkari-asiakas! :D

  VastaaPoista
 2. täällä ilmoitttautuu yksi innokas! omat väserrykset kun muistuttaa yleensä lähinnä noita taitoksia kuin mitään kiharoita.. :D

  VastaaPoista
 3. Hei! Minua on alkanut todella paljon himottaa hiukset, että tyvi on blondi ja muut hiukset punaiset! Itselläni on punaiset hiukset ja vaalea tyvikasvu luonnostaan mutta se näyttää lähinnä harmaalta..joten mietin, että saisinko ihan kotivärjäyksellä aikaan haluamani hiukset? huonon rahatilanteen vuoksi en pääse kampaajalle :( tässä olisi kuvaa millaista haluaisin: http://marttatyyri.blogspot.fi/ onko hiusprojektini tuhoon tuomittu? :D hahah kiitos jos jaksatte vaivautua!

  VastaaPoista
 4. Tää on varmaan ihantyhmä kysymys,mutta mistä toi Tiinan paita on ostettu? :)

  VastaaPoista
 5. Onkohan joskus jostain reissusta pull & bearista :)

  VastaaPoista
 6. Oi miks Tampereella ei oo tällästä kampaamoo!!:D Mutta oih ihana Nadja! Vähän harmitti kun asun näin kaukana Helsingistä että ois mahkui päästä tonne iltaan mutta onneksi ghd tulee meidät kampaajaopiskelijat koululle kouluttamaan samassa asiassa!;)
  Niin ja ihanan näkönen paikka sen remontin jälkeen!

  VastaaPoista
 7. voih, harmikun oon melkeinpä tisella puolella suomee:( muuten kyllä tulisin ihan ehdottomasti:)

  VastaaPoista
 8. Voikun tiina näyttää nykyään pieneltä :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Vaikea sanoa tohon mitään, kun ei olla nähty sun tukkaa. Jos se oma tyvi on kovin harmaa, niin sinne sitten vaan blondausta?

  Tiina on tosi pikkuriikkinen!

  VastaaPoista
 10. apua onpa tuo tiina laihtunut! millä?

  VastaaPoista
 11. omistan melko pitkät hiukset ja haluaisin ne laineille/kiharoille oikeastaan joka päivä onnistuuko tälläinen tyyli jos käyn kampaajalla ottamassa permanentin??

  http://www.besthairstyles2013.com/wp-content/uploads/2013/03/curly-hairstyles-2013-11.jpg

  VastaaPoista
 12. Tiina on aivan huikean näköinen! Wau! Laihtumis-vinkkejä saa laittaa myös blogin puolelle ;)

  Anni

  VastaaPoista
 13. Hui! Voi kiitos paljon, onpas rohkaisevia kommentteja :) Itse ei aina nää itseään sellaisena mitä muut, mutta on kiva kun työn tulos huomataan, asiassa kuin asiassa. Olin aika pitkällä sairastelujaksolla vuoden alusta että varmaan se kuihdutti myös hieman, mutta miten ihana fiilis onkaan kun on päässyt nyt takasin normaaliin elämään ja kuntoilemaan. Aina ei jaksaisi mutta sitten kun on hilannut takamuksensa ylös, niin se fiilis jälkeen päin on tosi ihana ja olo itseensä hyvä. Ehkä se paras laihdutusvinkki onkin sitten itseensä uskominen? Vaikka usko välillä meinaakin loppua :)

  VastaaPoista
 14. ... ja vielä lisättäköön, että tuo Pull & Bearin paita on kokoa S slim fit. On ehkä ihan parhainta, että on saanut heivata kaikki M ja L koot mäkeen vaatekaapista. Never again.

  VastaaPoista
 15. Vau tiina kuinka oot hoikistunu ! Itsellä on kesäkunto projekti meneillään ja tuntuu ettei tuloksia meinaa tulla sitten millään ! Toivottavasti tavotan vielä samat tulokset kuin sinä :)onnea upeesta suorituksesta :)

  VastaaPoista
 16. Kiitos kannustuksesta. varmasti pääset tavoitteeseesi kunhan vaan uskot siihen ja pidät motivaation yllä. se on todella vaikeeta mullekkin ja on päivittäin mielessä. ja pienin askelinhan se tapahtuu.. isoin muutos on ehkä pään sisällä että saa oman ajatusmaailman muuttumaan.. usko meinaa loppua välillä mutta kyllä siitä taas nousee. omaa terveyttä ja kroppaa pitää kuunnella ja tajuta mitä itse toivoo hartaasti ja mitä itse tarvitsee.. mieliteot esim herkkujen kanssa on vaikeita mut pitää vaan koittaa ajatella, että onko se oikeasti hyväksi ja se, että onko olo oikeasti hyvä jos on vetänyt kokonaisen karkkipussin.. itsensä huijaamista se vain on.. oon repsahtanut 1000 kertaa mut sit vaan muina miehinä takaisin ruotuun ja salille. :)

  VastaaPoista