torstai 21. maaliskuuta 2013

Lempparituotteita

Mä ajattelin pitkästä aikaa listata uusia (ja vähän vanhojakin) lempparituotteita.

Tästä Chanelin Hydramax+ active kosteuttavasta naamiosta yks mun asiakas vinkkas mua ja sen hankittuani en oo voinu olla kehumatta tätä tuotetta. Eli siis kyseessä on kostetuttava kasvonaamio, joka imeytyy ihoon ihan älyttömän hyvin. Ite käytän kyseistä tuotetta joko kuorinnan jälkeen ihan normi naamiona tai sit illalla vähän pienemmän määrän ns. yövoiteena. Tän jälkeen on iho oikeesti tosi pehmee!
Oon hehkuttanu tätä tuotetta niin monelle et oon varmaan tuplannu sen myynnin Helsingissä! =PM.A.Cin Face&body meikkivoide on mulle aika uus tuttavuus, mut silti oon ehtiny siitä jo innostuu aika paljon. Eli siis tää on tosi kevyt meikkivoide, joka kuitenkin tasottaa hyvin ihon sävyn ja kerrostettuna peittää myös virheitä hyvin. Yks mua itseäni miellyttävä ominaisuus on kiilto/kuulaus, jonka tää tuote jättää iholle. Joitain tän jopa vähän rasvanen kiilto saattaa häiritä, mut ite pidän meikkivoiteesta joka on jopa vähän "liian kiiltävä". Puuterillä tästäkin kyllä saa mattasemmankin jos haluaa.


Make Up Forever:in Aqua shadow on pyöriny mun matkassa jo pidemmän aikaa. Eli siis kyseessä on vedenkestävä luomiväri, jolla pystyy tekemään oikestaan koko silmämeikin. Tää mun lemppari sävy musta on omassakin käytössä ihan ehdoton suosikki etenkin viikonloppusin! Tällä saa tosi kestävästi värjättyä esim. ripsien tyvet mustaksi ja tehtyä ns. piilorajauksen joka on kuitenkin helppo häivyttää pehmeeks. Ja tää kestää oikeesti seuraavaan aamuun tai vaikka iltaankin!

Lumene:n Kulmageeli on varmaan monen meikkaajankin mielestä ihan loistava tuote kulmakarvojen viimeistelyyn. Tää sävytetty geeli on mun kokemuksen mukaan ollu lähes aina oikeen sävynen, vaikka tossa putkilossa näyttääkin vähän epäilyttävän väriseltä. Yleensä kaikille keillä on luonnostaan tuuheet ja hyvän muotoset kulmakarvat tää riittää ihan pelkästään ilman mitään kynää/kulmaväriä. 
Tää toimii muuten myös hyvin parran ja viiksien kevyeen sävytykseen! ;)

Paavo

9 kommenttia:

 1. Hyvä et on vinkkejä miehillekin!! Pitää testaa. Kiitti ;)

  VastaaPoista
 2. Tehkääpä kevättä piristämään jotain kivoja kampaustutorialeja! ;)

  Jos saa esittää toiveita niin jotain helppotekoisia mutta kauniita kiinni-kampauksia, tai sit olis tosi kätevää jos joku osais neuvoa et miten semmosella laineraudalla saa aikaseksi kauniin (eikä räjähtäneen ja sojoittavan) näköiset kikkurat :) Itellä semmonen pölyyntyy kaapissa kun on oikea käyttötekniikka vähän hukassa :(

  VastaaPoista
 3. Hei vähän ehkäpä ohi postauksen aiheesta, mutta sellaita haluaisin kysyä, että mitä shampoota suosittelisitte tosi kuivalle päänahalle? Mulla varsinkin talvisin kuivaa tosi pahasti päänahka, enkä varmaan ole ainoa suomalainen tämän ongelman kanssa :D Olen yrittänyt käyttää erilaisia kuivalle päänahalle tarkoitettuja shampoita, kuten esim Cutrinin Bio+, mutta ei auttanut.. Mietinkin, että osaisitteko te auttaa tässä, kun ei ihan sokkona viitsisi ostaa monen kymmenen euron shampoita, joista ei välttämättä olekaan apua! Ja koska minulla ei ole mitkään turhat tuuheat hiukset, toiveena olisi ettei shampoo kuitenkaan jättäisi hiuksia liian 'hoidetuiksi' ja lättäniksi :D Joten olisin hyvin kiitollinen vinkeistänne! :)

  VastaaPoista
 4. Mun suosikkeihin kuuluu kanssa tuo MACin maikkivoide ja MUFEn luomivärikynä! Mutta mikä on "piilorajaus"? :)

  VastaaPoista
 5. "Piilorajaus" tehään ripsien kerrosten väliin, ei ripsien yläpuolelle. Ripsien tyvestä tulee todella tumma ja rajaa silmänmuodon ihan eri tavalla että katse syvenee. Sopii parhaiten jos on todella raskaat silmäluomet tai muuten vain silmät syvällä. Normaali rajaus ei yleensä näy raskaiden luomien alta tai sitten se tekee vaan pienentävän efektin silmään. Tai miten Paavo tän muotoilisi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä en oo kuullu tällaisesta aiemmin?! Täytyykin heti testata :)

   Poista
 6. Hei,
  Saakos tota Make Up Foreveriä Suomesta ostettua mistään? tai sitten mistä nettikaupasta?
  -Henna

  VastaaPoista
 7. Vanha postaus mutta toivottavasti vastaat nopesti:D voiko tuota lumenen kulma geeliä laittaa ripsiin ?

  VastaaPoista
 8. Mä vastailen Paavon puolesta ku kerkesin ensin :D Geeli on tarkoitettu ensisijaisesti kulmakarvoille, mutta miks ei ripsiinkin voi laittaa? Ei kyllä ole niin juoksevaa ja levittyvää ehkä mitä ripsiväri on, ja värihän on ihan kunnolla ruskea ettei sillä tummuutta varmaan ainakaan saa, mutta kokeile ihmeessä mikä on lopputulos :)

  VastaaPoista