maanantai 11. helmikuuta 2013

Iltameikki 40-luvulta

Vintage tyyliä on catwalkit pullollaan, eri aikakausien meikkejä ja kampauksia tuunataan ja varioidaan nykypäivän arkikäyttöön ja Beatissakin asiakkaat haluavat yhä enemmän ja enemmän osan vanhanajan glamouria kampauksien ja meikkauksien muodossa. Moni morsian hakee inspiraatiota hääpäivän lookkiinsa Marilyn Monroelta, Katharine Hepburnilta, Betty Grablenilta tai Jean Harlow´lta. Naamiaisasuina nämä entisaikojen superstarat ovat aina varma valinta. Jos itse joskus pääsisin naimisiin, haluaisin myös vintage-tyylisen lookin 20-, 30- tai 40-luvulta. Paavon mukaan ankeilta aikakausilta, mutta itse pidän jopa vähän enemmän niiden kausien melankoliasta, kalpeudesta ja synkkyydestä, kuin retrokausien värikylläisyydestä ja ylipirteydestä. Vielä ei muuten ole kosintaa tullut, mutta hyvä se on valmiiksi jo nämä tärkeät asiat miettiä, eiks niin? :D

Mun on pitänyt tehdä tälläinen meikkijuttu jo pitkään, mutta viime perjantaina tuli hyvä sauma, kun pääsin illallistamaan romanttisesti hienoon ravintolaan. Typylläkin oli hyvä väli asiakkaiden lomassa tuunata mun tukkaa kiharoille, niin sai kuviinkin oikeanlaisen tunnelman. On kivaa laittautua välillä ihan vimpan päälle!

Tyylin inspiraationa toimi Emma Stonen roolihahmo Grace Faraday, uudessa elokuvassaan Gangster Squad. Emman sävyt ovat ehkä hieman lämpimämpiä, niin otin vapauden hieman muutella meikkiä omiin kasvoihini ja väreihini istuvaksi.




Meikkipohja: Lancôme Photogenic Lumessence, sävy 01
Puuteri: Lancôme Poudre Majeur Excellence, sävy 01
Peitevoide: Dior Nude Concealer, sävy 002
Valokynä: Yves Saint Laurent Touche Èclat, sävy 2
Poskipuna: Maybelline Expert Wear Blush, sävy 62 Rosewood

Luomiväri: Dior 5 Couleurs, paletti 539, Dior 1 Couleur, sävy 095 Smoking Black, Make Up Store Microshadow, sävy Satin, Guerlain Ombre Fusion Cream Eyeshadow, sävy 02
Silmänrajaus: Lumene Eye Graphics, sävy  01 Coal Black, Maybelline Liner Expess, sävy Black
Ripsiväri: Maybelline The One By One Volum´ Express Mascara, sävy Glam Black
Kulmaväri: Make Up Store Tri Brow Color Palette, Lancôme Le Crayon Sourcils, sävy Ébene

Huultenpohjustus: Guerlain Kiss Kiss Lip Fit
Huultenrajauskynä: La Suffren Matte Lipliner, sävy Wine
Huulikiilto: Dior Addict Ultra-Gloss Reflect, sävy 787


Tällä viikolla tanssitaan Wanhoja. Jännä nähdä kuinka moni prinsessa tulee meikkiin ja kampaukseen jokin glamour-kuva mukanaan.

Mukavaa maanantaita!

Tiina

9 kommenttia:

  1. Osaatko vinkata jotain hyvää max 20e maksavaa silmämeikinpohjustusta? Mulla on nyt lumenen merkkine mut sillä ei tee mitää. Harmittaa ku hyvä silmämeikki kerääntyy luomivakoon parissa tunnissa :/

    VastaaPoista
  2. oletko käyttänyt tätä tuotetta puhtaalla silmäluomella, ihan yksinään? Mulla on nimittäin pakissa sama tuote, se kyllä toimii. Oli silmämeikinpohjustustuote ihan minkä merkkinen tahansa, se tarvitsee AINA allensa pohjustetun alustan. Silmämeikinpohjustusvoide on erikoistuote, jolla saat silmämeikin kestoa pidennettyä, muuten luomiväri/rajaus levitetään aina peitevoiteella ja puuterilla pohjustetulle silmäluomelle. Joillakin pelkästään puuteri on tarpeen, riippuu siitä, kuinka paljon haluat tasoittaa ihon värieroja ja virheitä. Jos laitat silmämeikinpohjustuksen suoraan puhtaalle luomelle, jossa on jo valmiiksi talia tai silmänympärysvoidetta, eli iho on rasvainen vaikka se ei sillä hetkellä siltä tuntuisikaan, se kerääntyy aivan varmasti luomivakoon talinerityksen lisääntyessä päivän kuluessa. Pohjustustuotteet ovat joko voidemaisia tai juuri Lumenen tuotteen tyylisiä, hieman samettisempia, koska niissä on mukana myös talkkia, mutta se ei yksin luomella riitä. Kysymys on ihan perusasioista mitkä kannattaa hoitaa kuntoon ennenkuin tuhlaa rahaa uusiin tuotteisiin :) Eihän meikkipohjakaan voi näyttää hyvältä iholla, jolle ei ole laitettu kosteusvoidetta ensin, alue täytyy aina valmistella, siitä termi "pohjustus". Jos silmäluomen pohjustaminen ei toimi, niin katso millaisen määrän levität luomelle. Määrän täytyy olla nuppineulan kokoinen, ja iho jäädä ihan vähän nihkeäksi, jos tuotetta on liikaa, niin kerääntyy ihan varmana joka juonteeseen, olipa kuinka hyvin puuteroitu.

    Mun on erikseen aika vaikea alkaa hintoja sanomaan, koska niistä mulla ei ole mitään tietoa. On satoja tuotteita ja merkkejä, eihän niitä mitenkään voi muistaa ulkoa. Tuotteista sen sijaan, mitkä olen todennut todella toimiviksi, pystyn kertomaan enemmän. Yksi tuote joka on ollut aika pettämätön ja hintalaatusuhteeltaan hyvä, on Sensain Eyelid Base, tuote on kestänyt käytössä niin kauan etten muista tarkkaa hintaa, mutta alle 30e pitäisi olla. Kannattaa tarkistaa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos näin laajasta vastauksesta! Oon tosiaan aina ollu siinä uskossa että silmämeikinpohjustusvoide laitetaa tuon peitevoiteen ja puuterin alle. Että taitaa johtua täysin siitä miks ei koskaan oo pysyny hyvänä meikki. Mutta joo muuten on perusjutut kunnossa kuten tuo kosteusvoiteen laitto jne. Toivottavasti nyt saisin nuilla neuvoilla pysymää silmät nättinä! ;)

    VastaaPoista
  4. Heeei teettekö ennen wanhoja jotain inspispostasta tai ainakin niitten jälkeen jotain aiheeseen liittyvää? Tv. tämä yksi joka tekee meikkinsä ihan ite :)

    VastaaPoista
  5. Voipi olla että meikkijuttua ei ehdi ainakaan tehdä, ainakaan minun toimestani :(

    VastaaPoista
  6. Hei! Ajattelin kysästä sellaista, että teetkö ripsienpidennyksiä D-kaarevuudella? T. Ajatellut tulla ottamaan uudet räpsyt sinne-tyttö:)

    VastaaPoista
  7. Mä teen ripsiä J ja C-kaarevuuksilla, ja 0,15 mm paksuuksilla. Siitä syytä, että D-kaarevuutta harvemmin saa ohuempana kuin 0,20 mm, ne eivät juuri ton todella kaarevan pintansa takia pysy kellään kovinkaan hyvin. Pysyvyys huonontuu ylkeensä 2-4 viikolla. Lisäksi se on usein ihan liian painavaa kuitua, ja oma ripsi kärsii siitä painosta ja varsinkin LIIMAN määrästä enemmän kuin ohuemman lisäkkeen kanssa. Onhan ne upeat ja todella tuuheat ja muhkeat, mutta myös enemmän haurastuttavat, tönköt ja kovat. Multa löytyy kyllä muutamia pituuksia D-kaarevuutta, ja olen käyttänyt sitä sekaisin välillä ohuemman kuidun kanssa lisätuuheutta antamaan. Määrä kannattaa kuitenkin pitää vähäisenä, ja asiakkaan omat ripset täytyy olla paksut ja pitkät, että niitä suostun laittamaan. :) Kuulostaa varmaan raa'alta, mutta en lähde ikinä riskeeraamaan asiakkaan omia ripsiä, koska niiden on pysyttävä suht muuttumattomina pidennysten alla, ja sanon usein ihan suoraan jos en jotain suosittele. :)

    VastaaPoista
  8. Selvä:) Kerrot asiata kyllä todella ammattitaitoisesti, mikä vahvistaa vain sitä että tulen laittamaan ripset sinne:) kyselin sen takia juuri että kuk ne on niin näyttävät ja hienot niin onko siinä mitään järkeä laittaa niitä jos ne tuhoaa omia ripsiä..joten luotan varmasti ammattilaiseen:)!

    VastaaPoista
  9. Ainakin viime vuoden vanhojen kampauksista löytyy postaus, kun klikkaa tuolta sivusta "kampaukset" ja jaksaa rullata alaspäin viime vuoden tammi- helmikuulle :)

    VastaaPoista