keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sticker Eyeliner

Tytti toi mulle kasan jänniä tuliaisia Hong Kongin reissulta! Aasian maissa ripsienpidennykset, irtoripset, Gyaru-tyyli ja kaikki ihanan yliampuvat keksinnöt glittereineen ja rimpsuineen ovat kuuminta hottia tällähetkellä, ja tyylisuuntauksen olen huomannut rantautuneen tänne perähikiällekkin. Ainakin jossain määrin.
Sticker eyelinereista olen aikaisemmin kuullut, mutta en koskaan itse kokeillut moisia. Ensimmäinen kosketus näihin tarroihin ei sujunutkaan ihan ongelmitta. Tarra kiinnitetään samalla tyylillä kuin irtoripsinauha, mutta liimaus tulee yläluomen ihoon, ei ripsiin. Tarraa ei välttämättä saa heti oikeaan kohtaan ja oikealle korkeudelle, jos ei ole aikaisemmin joutunut pelleilemään esimerkiksi irtoripsinauhojen kanssa. Alue, johon tarra kiinnitetään ei myöskään saa olla rasvainen, tai ylipohjustettu puuterilla, koska se vie tarrasta liimauksen. Lisäksi tarraa ei voi asettaa paikalleen ja irroittaa montaa kertaa, kun reunat alkavat jo repsottamaan, koska liimaus on pettänyt.
Kaiken tämän lisäksi mun silmät olivat näihin aivan liian leveät ja pyöreät, koska tarra loppui jo puoleen väliin silmää. Koko tarran laittaminen tuntui vähän turhalta, koska mun piti jatkaa nestemäisellä rajaustussilla koko sisänurkka ja ihan ripsen tyvi, koska tarra ei vaan istunut mitenkään mun silmän muotoon. Nämä kyseiset tarrat ovatkin varmaan tehty aasialaista silmää varten. Nopeammin olisin saanut samanlaiset rajaukset rajaustussilla tehtäessä, kuin ensin taiteilla tarrojen kanssa, mutta tulipahan nyt kuitenkin kokeiltua. :D  Lisäksi tunne silmissä oli aika outo, koska tarran reunat pistelivät ja liimaus kiristi yläluomella.
Näyttävät silmät noilla kyllä saa, myönnettäköön. Harvemmin sitä ihan biletysmeikkiinkään timantteja liimailen. Suomessa nämä taitaa vielä olla aika extremejuttu. Noi voisi olla aika makeet jossain megabileissä tai naamiais/fantasiameikeissä, mutta perus arkimeikkiin ei taida suomalaiseen tapaan istua. Niinkuin ylläolevista kuvista näkee, tarralinereita saa melkein millaisina tahansa. Tytin mukaan Hong Kongissa näkyi joka paikassa mimmejä, joilla oli nämä tarralinerit, isot tekoripset ja piilolinssit jotka suurentavat pupilleja. Kuinkakohan kauan niiltä oikein menee aikaa meikkaamiseen joka aamu?
Onko oikotietä onneen?

Tiina

12 kommenttia:

 1. Vau!! Noita myydään seppälässä :D Mut sulle sopii tooodella hyvin

  VastaaPoista
 2. Tuommoisia löytyy Suomestakin, ainakin seppälästä nimittäin! Itse en kyllä ajatellut testata, menis varmaan vaan hermo :D

  VastaaPoista
 3. Tuli himo päästä kokeilemaan noita. Pitää varmaan mennä metsästämään seppälästä jos sielä kerran on. Kivoilta näytti noi muutkin tuliaiset!

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä hienolta, mut en kyllä ite varmaan jaksais alkaa vääntämään tollasen kanssa :P

  VastaaPoista
 5. No mulla meinas mennä hermo ja Tytti joutu lopulta kiinnittää paikoilleen :D

  VastaaPoista
 6. Just viimeviikolla hihittelin vastaavia tarroja Sokoksella! Noiden luulis olevan ihan mielettömän epäkäytännölliset ja epämukavat, en ymmärrä :D

  VastaaPoista
 7. Löysin teijjän blogin ja ekkoo kertoo miettimmään, et mittee helekuttia mää asun tiällä Kalakukkolassa, ku piäkaupunnissa ois tommonen hius- ja kaaneushoitola!! Kiitos ihanasta blogista :) -H

  VastaaPoista
 8. Hei, olisiko teidän kautta mahdollista tilata sitä hiusnauhaa mitä käytätte pidennyksiin? Siis ilman mitään kiinnityksiä tms. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Meillä ei valitettavasti myydä nauhaa eteenpäin, vaan tilataan sitä vain pidennysasiakkaille.

  VastaaPoista
 10. Noita löytyi Viikin Prismastakin viime viikolla, törmäsin niihin kynsilakanpoistoainetta hakiessani siitä viereiseltä hyllyltä :D

  VastaaPoista