tiistai 8. tammikuuta 2013

Kampausideoita

Siellä toivoiltiin inspiraatiopostausta liittyen lähestyviin vanhojentansseihin. 
Koottiin tähän nättejä juhlakampauksia inspistä antamaan. 

kuvat Google
Hyviä vinkkejä oman kampauksesi suunnitteluun voit lukaista täältä

Beat.

8 kommenttia:

 1. tossa toisen kollaasin kuvassa ylärivin keskellä, suunnilleen miten pitkät hiukset pitäis olla että tollanen onnistus?:)

  VastaaPoista
 2. Kampauksen takaosaahan kuvassa ei näy, mutta tuon tyyliseen kampaukseen riittää että hiukset ovat hieman yli hartioiden. Etuosassa täytyy olla kuitenkin hyvin pituutta, että se ylettää taakse. :)

  VastaaPoista
 3. osaisitteko suositella jotakin edullista kuivashampoota joka on tehokas?? Ja oisko mitenkään mahollista että tekisitte joskus postauksen siitä millaset hiukset sopii esim.pyöreille kasvoille ja soikeille jne.??

  VastaaPoista
 4. tuli meikkausideaehdotus tiinalle: Haluisin nähdä miltä näyttäisi joka päiväinen Katy Perry meikki :)

  ps. Osaisiko Tiina myös sanoa joitain hyviä peittäviä meikkivoiteita punoittavalle iholle?

  VastaaPoista
 5. Voisitteko tehdä postauksen lyhyistä hiuksista? Ja polkkatukista ja niiden väreistä ja muodoista ja kampauksista..? Niin harvoin näkee lyhyt tukkasille mitään kivoja vinkkejä. Ite tuskailen lyhyen polkan kanssa, jonka haluaisin takaisin pitkäksi.. KIITOOS OOTTE IHANIA<3

  VastaaPoista
 6. Voisin kehittää jotain postausta julkkisten meikeistä ehkäpä ja jotain tutorialkuvia..? katsotaan katsotaan :)

  Meikkivoiteista on paha sanoa näkemättä millainen iho sulla on. Cliniquella on Redness Solution niminen linja punoittavalle iholle joka rauhoittaa. :) Kannattaa suosia kosteuttavia tuotteita, yleensä punoitus voi johtua ihon kuivuudesta joka herkityneenä punoittaa. Kosteus on kaiken a ja o. :) Kosteuttavissa meikkipohjissa on yleensä pigmenttiäkin runsaammin. On vaikea sanoa jotain tiettyä meikkivoidetta, koska joka sarjalla on omansa, ja sarjoja loputtomiin. Suosittelen käymään kosmetiikkaliikkeessä kysymässä, koska siellä voit valita mitä hintaluokkaa haluat. :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Olisi ihana saada inspiraatiopostaus vaaleille hiuksille. Nimittäin ongelma on se että haluaisin pitää vaaleana hiukset, mutta jokin pieni lisä tai muutos olisi ihanaa :) liukuvärjäys? raidat? jotain muuta? kuvia kehiin :) entä mitkä ovat kevään/kesän trendit?

  VastaaPoista