keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Arki

 Arkea on odotettu. Täällä ollaan pikkuhiljaa palailtu kaikki sorvin ääreen, kun pyhät, lomat, vapaat ja vuodenvaihteen juhlimiset ovat vihdoin ohi. Edellämainitut ovat myös saaneet aikaan saman ilmiön kuin viime vuosina; turvonneen olon ja pöhötyksen. Normaali arki ja rutiinit ovat jälleen enemmän kuin tervetulleita. On siis aika taas keventää ja aloittaa vuosi terveemmillä elämäntavoilla.

 Beatin kuuluisa karkkikulhokin sai tänään väistyä, sillä laitettiin namien tilalle kevyempää naposteltavaa. Tämä sai heti asiakkailta kiitosta, sillä emme näköjään olleet ainoita joilla taisi mennä hieman överiksi loppuvuoden mässäilyt. Näitä napsitaan ainakin seuraavat pari viikkoa!


Kevyttä alkuvuotta kaikille!

Beattilaiset

7 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja hienoja kuvia ! Käykää kurkkaamassa myös meidän viime viikolla perustamassa uudessa blogissa http://headingforarelationship.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 2. voisitteko tehdä jonkinlaisen postauksen vaaleista hiuksista, niiden hoidosta, hopeashampoista yms? =)

  VastaaPoista
 3. Lisää postauksia kampauksista ja kaikista kivoista tavoista miten vääntäis tukkaa? :)))

  VastaaPoista
 4. Voi ihanan keveää kevättä teillekin :)

  Mäkin ajattelin hemmotella tyttöjä viemällä sinne kepeemmät herkut.
  Varsinkin kun rupeen siellä itsekin päiviäni viettämään piakkoin :)

  Tänään kattelin itseäni peilistä.. joulun jälkeen jo valmiiks muodotomat kasvoni näyttää ihan perunalta :S

  https://theartofesteticdesign.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. te kun myytte Redkeniä niin osaatteko sanoa, että onko Fresh Curls -sarja lopetettu kokonaan? Se kun oli kokonaan silikoniton :'(

  VastaaPoista
 6. Hei! mun hiukset on aina lättänät ja likasen näköset vaikka tosiasiassa ne on ihan puhtaat,päänahka kutiaa päivittäin ja värjäys kirvelee/pistelee/polttelee.
  Olen värjännyt vuosi sitten hiuksiani aika paljon mutta sen jälkeen ei ole tullut enää niin hirveästi vai sillon tällöin. olen tehnyt sen hiusvärin allergia testin mutta se aina "antaa luvan" värjätä ja kun värjään niin sattuu. Kampaamossa on ihan sama (3eri kampaajalla) tulos vaikka eivät käytä samoja tuotteita(ehkä en ole aivan varma).

  Osaatteko näillä kuvauksilla auttaa??

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: http://beatissa.blogspot.fi/2012/04/silver-goos.html täältä löytyypi Nooran postaus hopeashampoista ja muista :)

  Lotta Pop: Joo nyt terveet elämäntavat ni lähtee hyvin vuosi liikkeelle!

  Anonyymi: Meiltä löytyy ainakin vielä noita vanhoja Fresh curlsseja.

  Anonyymi: Jos se hiuspohja oireilee noin pahasti, niin kannattaa mennä näyttämään sitä lääkäriin. Eikä kannata värjätä, jos se kirvelee noin pahasti. Raidat ovat siitä hyvä vaihtoehto, koska tällöin väriaineet eivät pääse muhimaan päänahassa. :)

  VastaaPoista