torstai 13. joulukuuta 2012

Perfect Home

Viime perjantaina meidän kampaamo täyttyi toinen toistaan ihanammista sisustustarvikkeista (ja muutamasta kaiffarista), sillä olin järkännyt meille Perfect Home -sisustuskutsut. Sisustuskutsut? Jep, nykyään pidetään sellaisiakin! Vähän niiku tupperwaret, mutta tilalla on kaikkea nättejä juttuja kodin koristamista varten. Ihan kun meillä ei olis tällästä rompetta jo tarpeeksi himassa hyllyt pullollaan.. No mut eihän kaikkea ihanaa voi ikinä olla liikaa ja saapahan siinä samalla syyn kutsua ystäviä glögille. Olin alunperin ajatellut pitää kutsut meillä kotona, mutta työpäivän päätteeksi oli helpompaa jäädä tänne puljulle hengailemaan ja onhan täällä enemmän tilaakin.

 Pipa oli myös messissä kutsuilla, mutta se oli kiinnostunut enemmän munavoista, kuin näteistä tavaroista..
Perfect Home on Pohjoismaiden suurin kodinsisustus- ja lahjatavaratuotteiden kotimyyntiyritys, joka järjestää tuote-esittelyjä. Mallisto uusiutuu kolme kertaa vuodessa. Enemmän tietoa tuotteista ja muusta voi kurkkia täältä. Homma menee niin, että tilaisuudessa esittelijä laittaa kiertämään tavaroita, joita saa itse tutkia ja hypistellä. Tämän jälkeen voi tehdä tilauksen, jos tahtoo jotakin kuvastosta itselleen. Mulle tuli mukavana yllärinä se, että kutsujen järjestäjänä eli emäntänä sain kaikenlaisia etuuksia tuotteista. Pakkohan se oli sitten valita kotiin paljon uusia kivoja juttuja (saan kyllä varmasti kuulla kunniani kun raahaan ne kaikki himaan). 

Jos joku himosisustaja on kiinnostunut pitämään kutsut kotona (tai vaikkapa kampaamossa), niin Perfect Homen tuote-esittelijään Sariin voi ottaa yhteyttä p. 020-4394462.

Typy

5 kommenttia:

 1. Eiks noi tuotteet oo aika kalliita? Kauniita kylläkin.

  VastaaPoista
 2. Onnee Paavo meikkaajajutskasta!!!

  VastaaPoista
 3. Joo on ne kyllä aika hintavia!

  VastaaPoista
 4. Teijän blogi on ihan paras,oon lukenut sen läpi kolmesti! :D Mutta miksei sivulla ole enää blogiarkistoa josta pystyi selata tietyltä kuukaudelta postauksia? Olisi helpompaa lukea siitä mihin jäi viimeksi :)

  VastaaPoista
 5. Mitä arvioisitte että kustantais leikkauttaa teillä pitkistä hiuksista pienimuotone sivusiili? Pituuksista en halua milliäkää antaa pois vaikka huono happi niillä oiski, haaveilen vaan siitä että mulle leikattais Rihannatyylinen siilinpoikanen!

  VastaaPoista