torstai 6. joulukuuta 2012

Ghd Air

Meillä oli täällä viime viikolla ihan jouluinen tunnelma, kun päätettiin hemmotella itseämme pienillä lahjoilla! Tilattiin Tytin ja Paavon kanssa kaikille tuliterät Ghd Air-föönit. Viikon toimitusaika tuntu ainakin musta tuskaisen pitkältä, malttamattomana odotin, että pääsen kuivailemaan uudella föönilla! Vihdoin se paketti saapui. ;-)Ihanien uusien föönien lisäksi paketista löytyi myös pari harjaa sekä uusia rautoja myyntiin! Nykyäänhän tuo Ghd-rautojen hinta on täällä meillä Suomessakin huokeampi.

Me ollaan niin innoissamme vaan föönailtu melkeen viikon verran uusilla välineillä! Ihanaa, että puhelimen pirinä ja puhe kuuluu kuivaimien äänen yli, jopa silloin kun kaikilla ne pauhaa samaan aikaan! Matalan äänen lisäksi tän föönin hienouksia on mm. sen ergonomisuus, tehokas suihkumoottori sekä ioniteknologia, jonka ansiosta se vähentää hiusten pörröisyyttä ja tuo lisäkiiltoa. Voin kertoo mun käyttökokemuksen perusteella, että toi ionihomma niin pitää paikkansa!! Näitä vehkeitä voidaan myös rauhassa pudotella, koska ne on tehty nylonista, eikä siis hajoa kovin herkästi. Todellakin hintansa väärti rakkine (ovh. 159e). Vinkkinä vaan kaikille kollegoille, jos on uusi hiustenkuivaaja ostoslistalla, tätä me ainakin voidaan suositella. ;-)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Noora.


8 kommenttia:

 1. Toi on kyl oikeesti niin upee laite ja hiuksetki kuivuu paljon nopeemmin :) ! Ghd raudat kans parhaita, tulee upee kiilto hiukseen <3

  VastaaPoista
 2. Paljon teillä noi GHD-raudat maksavat? :)

  VastaaPoista
 3. Moi,
  olisin hirveän kiitollinen jos viitsisitte vastata tähän kysymykseen: Olen värjännyt hiuksiani tummanruskeiksi jo n. puolo vuotta. Joka ikinen kerta, kun olen värjännyt, niin pesun/kahden pesun jälkeen tyvi (eli juurikasvu, josta halusin eroon) vaalenee hirveesti ja muutaman pesun jälkeen se pistääkin silmään jo aika ikävästi. Värjään hiukset aina kestoväreillä, levitän ekaksi tyveen ja annan vaikuttaa n.20min ja sitten levitän vajaaksi 10min muualle hiuksiin. Latvat eivät tummene siis juurikaan. Oma hiustenvärini on perus ruskea (ei siis kovin tumma). Olen kyllästynyt tuohon tyven vaaleuteen ja olenkin miettinyt, että onko mahdollista, että kevytväri pysyisi paremmin? Tähän asti käyttämäni värit ovat olleen usein erimerkeiltä, etten usko kyllä ongelman johtuvan "huonosta" väristä... Mikä on teidän näkemys asiasta, olisi mukava kuulla!:) on meinaa raivostuttava juttu.

  VastaaPoista
 4. Santewi: Totta!

  Anonyymi: Meillä GHD Gold on 149e :)

  Anonyymi: Voi olla että sun oma hius (siis se värjäämätön tyvi) on sen verran vaalea, ettei se ei pysty ottamaan pigmenttiä niin paljon vastaan, jos sitä ei sielä kunnolla omasta takaa ole. Johtuu ihan hiustyypistä. Tai sitten sun hius on niin lasimainen ettei väri pääse kunnolla hiukseen. Tällöin hius (samasta kohdasta) kuitenkin seuraavalla värjäyskerralla värjäytyy paremmin, koska se on jo kerran käsitelty. Paha sanoa kun ei olla nähty sun hiuksia. :/

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta. :)luulenpa, että syynä on sitten hiusten lasisuus, vaikka muuten onkin paksu ja suht karkea hiuslaatu (onkohan mahdollinen kombo edes?).. Tukkani ei kuitenkaan ole missään tapauksessa vaalea. Voiko olla mahdollista, että kevytväri pysyisi sitte paremmin? :)

  VastaaPoista
 6. Moikka!

  Oon kasvattanu omaa väriä takas jo yli vuoden verran, ja sitä onkin jo varmaan yli 20cm. Latvat oon sitten värjänny ihan kaupan värillä tummanvaaleaksi, en tosin muista värin nimeä enkä edes merkkiä. Mulla oli siis vaalennettu tukka, liukuvärjäys, ja sitten värjäsin vain latvan. Ongelma on se, että latvat on punertavammat kuin juuri (joka on siis maantienharmaa). Kun hiukset on auki niin eroa ei juurikaan huomaa, mutta jos latvan vetää juuren viereen niin ero on huomattava. Onko siis mitään keinoa saada latvaan kylmää sävyä? Vaikka jollain kevytvärillä?

  Kiitos jos jaksatte vastata, kysymys oli varmaan vähän huonosti muotoiltu mutta toivottavasti ymmärrätte:)

  VastaaPoista
 7. Moi, mitä mieltä olette GHD vs. Cloud Nine? Onko teillä kokemusta jälkimmäisestä, tai muuten ammattilaisena tietoa näiden "eroista"? En tiedä kumpaan kannattaisi investoida.. Apua! :p

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Taas on vaikea sanoa näkemättä hiusta. Joku sluonnollisempi sävy sinne latvaan varmaan kannattaisi pistää :)

  Anonyymi: Enemmän on kokemusta GHD:stä, joita täälä liikkeessä käytetään, mutta kuulemma Cloud Ninen raudan ovat myös oikein hyviä. Niistä ei ole kuin pikaista kokeilu kokemusta. Sulla on edessä vaikea valinta :D

  VastaaPoista