maanantai 5. marraskuuta 2012

Laineita

Siellä kaipailtiin hiusten kiharrus vinkkejä. Tai tarkemmin ottaen laineitus vinkkejä. Monesti kun raudoilla tehdyistä kikkuroista tulee melkeinpä liian kiharat. Usein hiukset ovatkin parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä, kun kiharat ovat hieman kulahtaneet ja laskeutuneet. Tässä yksi hyvä kikka kuinka saada aikaan nopeammin tuo "yön yli nukuttu" lopputulos.
Suihkuta kuiviin hiuksiin lämpösuoja ja nappaa kouraasi sopivan kokoinen osio tukkaa.

Kierrä hiukset parin sormen ympäri.

Lämmitä kiharaa painamalla sitä raudalla muutaman sekunnin ajan. Käy koko osio läpi. Varo ettet polta näppejäsi.

Jatka koko pää samaan malliin. Kun päästät kiharan "vapaaksi", anna sen jäähtyä hetki ennen kuin kosket siihen.

 Haro jäähtyneitä hiuksia sormilla. Suihkuta lakkaa ja puristele kiharoita.

Ja valmista!

11 kommenttia:

 1. Uppee! Beat is the best!

  VastaaPoista
 2. Minkälaisille hiuksille tota leveämpää GHD:ta suosittelisitte? Toimiiko esim. olkapäille ulottuviin hiuksiin vai pitääkö olla pidemmät?

  VastaaPoista
 3. oi kyllä! Joku sileän nutturan teko-ohjekin olisi aivan ihana :)

  VastaaPoista
 4. Mä sanosin et toi levee GHD on parhaimmillaan aika pitkässä tukassa. Puolipitkän tukan sillä saa lähinnä suoraks eli laineet on aika hankala saada semmoseen tukkaan onnistumaan tolla leveellä raudalla.
  t. Paavo

  VastaaPoista
 5. Jos assuisin yhtää lähempänä pääkaupunkiseutua niin tulisin het teille asiakkaaks! Tätä blogia on tosi kiva lukkea ku tunnutte olevan ajan hermoilla. Ois myös kiva jos tekisitte postausta lyhysistä hiuksista tai tän hetken suosituimmista hiusväreistä. Jatkakaa sammaa mallii!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: kiitos ihanasta kommentistasi! Koitetaan tehdä postausta lyhyistä tukista. Noista hiusväritrendeistä on aika paljon muissa blogeissa kirjoiteltu, mutta voitas kyllä tehdä jokin trendikooste :)

  VastaaPoista
 7. Heippa, osaisitteko kertoa jotaki TOOOSI hyvää tuotetta (shamppoo, hoitoaine, mikävaan!) joka auttais sähköisiin hiuksiin!! Siis mun hiukset sähköttyy tosi helposti ja en saa niitä kuriin millään:D Kokoajan pitää töissäkin käydä kasteleen hiuksia vedellä ettei ne leiju ympäriinsä, enkä oo löytäny mitään mikä auttais niihin..

  VastaaPoista
 8. Kiitos teidän mun tukkakriisit on mennyttä! Hiukset ihanilla kiharoilla ja sormet palaneena töihin :)

  VastaaPoista
 9. Tästä ohjeesta todella oli apua. En osaa sillä "perinteisellä" menetelmällä tehdä suoristusraudallani kiharoita näihin pitkiin hiuksiini, mutta tällä menetelmällä tuli kunnon kikkurat! kiitos! :)

  VastaaPoista