torstai 4. lokakuuta 2012

YES or NO?


Tarvitsen tukka-apua! Oon jo jonkun aikaa miettiny mitä pientä uutta keksisin tälle mun tukalle.. Kokeilin tossa abaut vuosi sitten liukuvärjäystä, joka oli kyllä kiva, mutta suht pian tuli kuitenkin kaipuu ihanaan blondiin takasin. Toistaiseksi oon niin tyytyväinen tähän hopeaiseen vaaleseen tukkaan, että väriä en kyllä vähään aikaan tuu muuttamaan! Hopea, ja ennen kaikkea vaalee on vaan se mun juttu. :-)
Koska väriä en halua muuttaa, niin mielessä onkin aina sillontällön pyöriny sellanen hupsujuttu ku sivusiili! Itelläni ei oo koskaan ollu sellaista, mut aina se on jollain tavalla mua kiehtonut kun oon sellaista muilla ihaillut, en vaan oo koskaan uskaltanu..

Mulla on viimeaikoina muutenkin ollu tapana vetää hiukset pelkästään toiselle puolen ja aika ronskilla sivujakauksella. Oon pariin otteeseen kokeillu keskijakausta pitkästä aikaa, mutta aina jossain vaiheessa ikäänkuin automaattisesti sohin kaikki hiukset sivulle, ja itseasiassa siitä tää ajatus sivusiilistä alunperin lähtikin.. Tuntuu et toisella puolen toi tukka on vaan tiellä! Tiiän et se siili voi jo osittain olla sellasta "mennyttä huutoa" mut mitä sitte, jos se on kerta mageen näkönen! Tiiän myös et se poiskasvatus onkin sit jo ihan oma projektinsa, mutta hitaasti tai ei ni ainakin se kasvaa. Oon myös vähän mallaillu, että saisin kyllä taiteiltua siilin piiloonkin sitä halutessani. Toisaalta taas tykkään kauheesti pitkästä tukasta ja pidän hiuksia tosi usein kiinni.. Eli oon niin kahden vaiheilla kun voi vaan olla! :-D

Tytti innostui heti mun ideasta, ja oli sitä mieltä, että sivusiili vois mukavasti piristää mun ilmettä ja mieltä. Sen lisäks Typy lupautu loihtimaan mun siiliin jonkunnäkösen pidennyksen vaikka jo muutaman kuukauden kasvatuksen jälkeen, mikäli tuun katumapäälle! Paavo taas ei innostunu ollenkaan, sen mielestä mun pitäis vaan vähän keventää tätä ylipitkää otsatukkaa ja sillä mun tukkakriisi ois ratkaistu... :-D

Täällä ollaan siis sekä puolesta että vastaan, enkä ite osaa tehä mitään päätöstä! Siks loihdittiinkin tänään mulle vertailun vuoks tällänen vale-siili...
Joten, mitä te ootte mieltä:


Sopiiks vai eiks sovi.. Onks toi sit kuiteski liian raju mulle.. Vai oisko se kiva vaihtelu ja piristys tähän päähän.. En kyllä tiiä uskallanko edes.. Auttakaa!

Eli nyt sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa! Anna äänesi! :-D
Sivusiili vai ei missään nimessä sivusiiliä?

 Äänestys alkaa nyt ja kestää sunnuntai-iltaan asti. Maanantaina olis nimittäin sit omien hiusten laittoa Tytin kanssa. ;-)

Jännäää!
Noora.

Ps. Ja Paavolle tiedoksi, että suunnittelemasi lukuisat anonyymit ei-äänet jätetään pois laskuista..... ;-)

86 kommenttia:

 1. Itse en uskaltaisi, mut sulle vois sopia tosi hyvin. Sanon siis kyllä!

  VastaaPoista
 2. Joojoo siiliä kehiin! Just magee ja sopis mielestäni sulle:)

  VastaaPoista
 3. Hei Noora!

  Mun mielipide on ei. Mun mielestä ne on mennyttä ja sulla on nyt niin mahtavat hiukset! Leikittele niille! ;) Saat niistä mahtavia ja myös jänniä kampauksia, jos kaipaat vaihtelua tai jtn erilaista.

  Tässä mun mielipide!

  <3llä. Jasu

  VastaaPoista
 4. Jooo! jos mun ääntä ees lasketaan..

  VastaaPoista
 5. joooo!!! sulla on etulyöntiasema kun oot ite kampaaja niin saat sit tosiaan sen pidennyksen siihen helposti puol ilmaseks jos haluat. eli joooo!!!
  -neea

  VastaaPoista
 6. eeei! hiukses on tuommosena hyvät. :)

  VastaaPoista
 7. Leikkaa! Sopis hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Pidä viikko tai kaks joka päivä, koko ajan (ei ehkä öisin kuitenkaan?) tota valesivusiiliä ja kokeile, miltä se tuntuu. Jos tuntuu hyvältä vielä kahen viikon päästä, niin siitä vaan! Se sopis sulle kuitenkin :)

  VastaaPoista
 9. eiiii! oot mun mielestä paljon sievempi ilman! mut sen sijaan sulle vois sopii joku pitkä otsis tai vaikka lyhyenpi malli tms mut mun mielestä tosta tulee jotenki niii poika -vibat, en tiiä miks! nou nouuu sanon mää!!

  VastaaPoista
 10. YES TO THE SIDECUT!!

  Sulla on niin kauniit piirteet että sulle sopii ! Hius on uusiutuva luonnonvara, kyllä se sieltä väkistekin kasvaa takaisin ;)

  VastaaPoista
 11. Kyllä sopii.. Mutta älä silti! Se kasvattaminen on ihan hirveää.. Itelläni oli sivusiili aika lailla tasan kaks vuotta sitten ja edelleen kärsin sen jäämistä. :) Toisaalta, sama se on otsatukankin kanssa - eli jos vaihtelu on välttämätön, niin anna mennä. Itse kuitenkin tällee parin vuodenkin jälkeen kadun omaa siiliäni, vaikka siitä kauheasti tykkäsinkin.

  Ei-ääni siis täältä.

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti sivusiili!

  Itse aluksi meinasin uskaltautua vuosi sitten ja vieläkin kadun, etten uskaltautunut silloin (kun vielä oli kaikki hiukset päässä ja kunnon pehko). Stressi on vienyt hiukseni ja sen toimesta on vain hiirenhäntä jäljellä.. :/ Eli ota kaikki irti mahdollisuudestasi ja leikkauta se, hiukset kasvavat takaisin! :)

  VastaaPoista
 13. Jooo, Sivusiili!!!!

  VastaaPoista
 14. joo ! uusimmassa trendissä kyllä puhuttiin että sivusiili on tullut takaisin ;) itselläni on ollut sivusiili tässä jonkin aikaa.

  vaikka vetäsisit koko letin pois niin olisit silti sievä, se on se nassu eikä hiukset!

  VastaaPoista
 15. Ehdottomasti KYLLÄ jos kestät sen kasvatuksen takaisin sitten kun siitä haluat eroon. Muistelen että ittellä mikään muu tukka ei oo saanut niin paljon positiivista palautetta tuntemattomilta ihmisiltä kun tuo sivusiili. :)).
  -K

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti joo!!! Sopii mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
 17. Joo joo, anna mennä Noora!:)

  VastaaPoista
 18. Sivusiili ehdottomasti!!! :)

  VastaaPoista
 19. Eii! Näyttää mielestäni paremmalta ilman sivusiiliä :)

  VastaaPoista
 20. Eiii sellasta mennyttä teini tukkaa! sinulla on ihanat hiukset ja niihin pystyy tekemään vaikka mitä muuta kivaa:)

  VastaaPoista
 21. joojoo, sivusiili! just magee :)

  VastaaPoista
 22. Kyllähän Se sulle sopisi, mutta ei kannata! Vähän menneen talven juttu, ja oot uniikimman näköinen ja upea sun pitkällä hopealla tukalla! Leikkaa joku kiva otsis tai jotain.. :)

  VastaaPoista
 23. sopii mutta nii noi nykysetkin hiukset :D

  VastaaPoista
 24. hiukset on kasvava luonnonvara x)) ja kerran sitä vain eletään ;) mutta molemmat hiustyylit sopii sulle tosi hyvin, en kyllä osaa sanoa ,kumpi paremmin .__.

  VastaaPoista
 25. Kyllä ääni täältä sivusiilille!
  Ainakin blogin perusteella sulla on ollut kuitenkin suht samanlainen hiusmalli jo pitkään niin kyllä vaihtelu aina piristää :))
  ++ ton valesivusiili kuvan kanssa näyttää kyllä tosi hyvältä! paljon paremmalta kuin alempi sun normaali tukka! :))
  kerran se vaan kirpasee! ;)

  VastaaPoista
 26. ÄÄNI SIVUSIILILLE!

  VastaaPoista
 27. EI!!! sivusiili on jo last season juttu.

  VastaaPoista
 28. Jooo!
  Rohkaistu ja ylitä itsesi! Kuten sanottu, kasvatusvaiheessa saat helposti jelppiä pidennyksistä.

  Go go - anna mennä Noora!

  VastaaPoista
 29. Ei sivusiiliä,sulla on kaunis tukka noin! :) Hei millä värillä oot värjännyt sun hiukset kun ne on niin kauniin väriset? tai mikä luku? itellä ois tarkotus näihin vaaleisiin saada just tollasta hopeaa sävyä..Sisko on parturi et se saattas sit osat mut :D

  VastaaPoista
 30. sinuna en leikkais. Sopii sulle kyllä ihan takuulla sivusiiliki, mutta ku sulla on niin nätit ja persoonalliset kasvonpiirteet nii jotenki tuntuu että siili vie niiltä huomiota. Hah en osaa selittää mutta siis piti sanoa että tolla naamalla ei tarvi hiuksilla koreilla ja hakee persoonallisempaa lookia!:)

  VastaaPoista
 31. äh mitä väliä vaik se ois menny juttu, jos se näyttää siistiltä! ja raju on hyvä:)
  JA teillä jos kellä on kyllä keinot sit tarvittaessa sen piilottamiseen. Mun mielestä noi ekat kuvat on parhaat eli
  YES SIDECUT!

  E

  VastaaPoista
 32. ei sivusiiltä ottakaa mun anoääni laskuun! sulla on niin upeen paksut ja upeat hiukset! keksi vvaikka joku tavis etutukka

  VastaaPoista
 33. Sulle se kyllä OIKEASTI sopisi eikä näyttäs mitenkään tyhmältä, joten äänestän sivusiilin puolesta! :)

  VastaaPoista
 34. Ihana tämä teidän blogi - suosikkini tällä hetkellä, mutta asiaan eli sivusiili ehdottomasti!!! Itsekin sellaisesta haaveilen :)

  VastaaPoista
 35. Ei!!! Todella menneen talven lumia enkä usko että saisit sillä kaipaamaasi muutosta kun muutamaksi viikoksi ja sitten alkaisit toivoa että tukkaa kasvaa takaisin. Sinuna leikkaisin jonkun kunnon otsiksen joka kehystää kasvot kauniisti :) Hyvällä otsiksella voi vaihdella ilmettä päivittäin ja sen saa myös kasvatettua helposti pois. Mielestäni et myöskään ole punk-tyylinen maihari- tyttö jolla sivusiili vaan enemmän naisellinen..

  VastaaPoista
 36. Nouuuuu, sivusiili on lesbotukka !! Nykyään sitä näkee kyllä vaikka minkä näkösillä tytöillä mutta ei, älä leikkaa!

  VastaaPoista
 37. Kyllä. Itsellä ooli molemmat puolet siilinä, kasvattelin hetken aikaa toista puolta pidemmäksi jotta sain pidennykset siihen ja en oo pitkään aikaan ollu näin tyytyväinen hiuksiin. Yleensä oon kamala tuuliviiri hiusten suhteen, malli ja väri muuttuu useasti mutta nyt olen ollut vuoden päivät tällä sivusiililookilla! Musta on mukavaa kun ei oo viimisintä huutoa enää, on vähän erilaista. Kesällä on ihana kun voi vetää sivun ihan lyhyeksi ja siihen jotain kivaa kuviota. Ja kehujakin on sadellut!

  VastaaPoista
 38. EEEEEIIIII!!!!! ÄLÄ LEIKKAA!!!

  VastaaPoista
 39. Paavon kanssa samaa mieltä että ei! Tuut katumapäälle. Ja mieti miten pipo kutittaa sitten siiliä. Ja pikkujouluihin ei saa yhtä kivaa kampausta jos sulla on kalju kohta päässä. :-D

  VastaaPoista
 40. Leikkaa sivusiili !

  VastaaPoista
 41. Paavo ole hiljaa :D LEIKKAA!!! Mäki haluisin! Mut en saa jos se Tytistä on kiinni... :/

  VastaaPoista
 42. Sivusiili! :) Repäise ja kokeile!

  VastaaPoista
 43. ei ei ei ei ei ei ei ei ei... niin 2009 ja nyt eletään 2012.. ei ei ei ei ei ei. mikä ihmisiä vaivaa kun ne sanoo joo, ja mikä sua vaivaa kun haluat ehkä sellasen. tyttö hyvä eeeeei.

  VastaaPoista
 44. eiiiiiiiiiii! leikkaa etuhiukset ennemmin? :)

  VastaaPoista
 45. Jaan ääneni myös täällä! Kyllä kyllä! Ois niiiiin kiva :)

  VastaaPoista
 46. Hei voisitteko tehdä postauksen kampauksista, jotka sopivat yo-juhliin? Olisi mahtavaa, jos siinä olisi sekä hiukset auki että kiinni olevia kampauksia. syksyn ylioppilaat (kuten allekirjoittanut) varmasti arvostaisivat postausta =) ja vastaus kysymykseesi on YES, YES, YES.

  VastaaPoista
 47. Leikkaa vaan! Ite kans joskus leikkasin.. ensin vähän lyhemmäksi... sitten vielä lyhemmäksi.. ja sit oli lopulta siilit molemmilla sivuilla! Hyvät oli.. ja ne kyl kasvaa nopsaa takasi ^____^

  VastaaPoista
 48. Go girl! Sopis tosihyvin!!!^_^

  VastaaPoista
 49. mun mielestä on parempi ilman sivusiiliä! tietty oon kyllä ite niin pitkien hiuksien kannalla sen jälkeen ku oon kolme vuotta kasvattanu hiuksia jotta sain niistä pitkät ja ihanat taas!:) mut toisaalta vaihtelu virkistää aina!!

  VastaaPoista
 50. ei, vähäkö sulla ärsyttää kasvattaa hiukset takas ;)

  VastaaPoista
 51. KYLLÄ ääni sivusiili leikkaukselle :)!!

  VastaaPoista
 52. Parturikampaajaopiskelija6. lokakuuta 2012 klo 12.11

  Minä sanoisin että ei.. Ennemmin leikkaat vain toisen puolen lyhyeksi niin että korva tulee näkyviin ja korvan eteen tulee hieman pidempi ns. Pulisonki :) olisi vähän tyttömäisempi vaihtoehto ja mielestäni nätimpi :)

  VastaaPoista
 53. Kaikkea kannattaa kokeilla eli JOO! Itsellänikin oli vuosi sitten ja tykkäsin tosi paljon, sen voi aina piilottaa jos siltä tuntuu. Ja hiukset kasvavat nopeasti!!

  VastaaPoista
 54. Komppaan nimimerkkiä parturikampaajaopiskelija, lyhyeksi toinen sivu, mutta ei siiliksi!

  VastaaPoista
 55. vaikka tykkään tosta kaikilla, sanon silti ei. on niin kulunu juttu. tee tommone valesiili jos kiinnostaa tommone tukka :D tai tee jotai rajua muuten, mutta tuo on niin nähty

  VastaaPoista
 56. sopii sulle kyllä, tosi nätti kun olet :) kasvatus on kuitenkin tuskaa, joten äänestän ei!

  VastaaPoista
 57. Jos haluat niin anna mennä vain!

  Mulle leikattiin about tasan 2v sitten sivusiili ja vaikka se onkin jo pois kasvatettu kun kyllästyin siihen melko nopeasti (:D..) niin suosittelen silti leikkaamaan jos mieli tekee! Itseä ei koskaan oo kaduttanut mikään mitä oon hiuksille tehnyt, sillä aina ne on saanut takaisin kasvatettua ;) ainoastaan mustaksi värjääminen monta kertaa kestovärillä peräkkäin on ollut jotain mikä on kaduttanut kun on halunnut vaalentaa :D

  Eli go for it!

  VastaaPoista
 58. ehottomasti sivusiili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  -sipu

  VastaaPoista
 59. älä tee sitä!! ei_missään_nimessä_sivusiiliä!

  VastaaPoista
 60. ehdottomasti kyllä!

  VastaaPoista
 61. todellakin!!! siisteimmän näkönen ikinä :---) sopis täydellisesti just ton väriseen tukkaan!

  VastaaPoista
 62. Kaverilla on sivusiili ja on se ihan kiva kun se on siinä lyhyessä vaiheessa, mutta kun kasvaa niin eh, not so cool :/

  Mä päätin uuden ilmeen vuoksi olla vuoden värjäämättä tukkaani ja mennä all naturell! ja otetaan huomioon että nyt on päässä musta ja oma väri kullan vivahteinen vaalea :) Sitä pottavaihetta odotellessa!

  VastaaPoista
 63. Ei, mun mielestä sun pitäis just keventää niinkuin paavo sanoi!:)

  VastaaPoista
 64. Leikkaa leikkaa, siili siis:) ihan ehdottomasti! Sopii superhyvin.

  VastaaPoista
 65. nouu, oon todellakin sitä mieltä että ei!

  VastaaPoista
 66. Moikka! Mä itse pähkäilin sivusiiliä about 1,5 vuotta ja nyt noin kuukausi sitten sen uskalsin leikata, enkä ole katunut päivääkään;)) itse olen myös samalla alalla, joten keinot siihen kasvatukseen kyllä keksii, kun sen aika joskus sitten on!! Mua tää ainakin piristi toden teolla kesän jälkeen, joten anna mennä vaan jos vaikka myöhemmin vielä tuleekin mieleen pyörimään ajatus sivusiilistä:)) ja itse oon saannu muilta vaan positiivista palautetta, paitsi yhdeltä työkamulta kans:D

  VastaaPoista