keskiviikko 10. lokakuuta 2012

NWR


Ihan aluks tätä Nooran tukkaa. Kyllähän sinne jotakin uutta on ilmestynyt, vaikka sivusiili sai jäädä vielä mieleen muhimaan. Pohjasävyä tosin ei laitettu niin tummaksi, kuin edellisen postauksen inspiraatiokuvassa. Musta liukuväri on siis pidennyksessä, joten siitä on helppo päästä eroon sitten kun niin tahtoo. Voitais räpsii joku päivä vielä parempaa kuvaa, kun on toisen värinen paita päällä :D Tytille laitettiin kans vähän piristystä latvoihin, mutta tukka sai muuten pysyä "tummana".
Eilen pistettiin taas mustat releet päälle ja suunnattiin ravintola Dtm:ään katsastamaan Redkenin talvikauden trendit. Night With Redken illassa käytiin läpi syksyn ja talven värjäyksiä, leikkauksia, viimeistelyjä ja kampauksia. Lavalla nähtiin kiiltäviä värejä, lyhyitä poikatyttö-leikkauksia, Dip Dye-värjäyksiä, punoksia, lettejä ja rokkitukkaa. Hyvä kooste, toteaa Beatin raati. Tarttuuhan noista aina jotain kivaa vinkkiä ja niksiä liiketyöskentelyyn, vaikka kaikki lavahiukset ei ihan täysillä kolahtaisikaan. 

Kivaa loppuviikkoa!

Beattilaiset

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat hiukset molemmilla! :)

  VastaaPoista
 2. Noora vois leikata pitkän otsiksen ni tulis lisää vaihtelua :)

  VastaaPoista
 3. Mitkä pidennykset Nooralla on? :)

  VastaaPoista
 4. Hei, paljon mahtaa maksaa tollanen latvojen liukuvärjäys? (kampaamoissa tietysti hinnat vaihtelee),mutta suurinpiirtein? Esim. onko liukuvärjäys edullisempi kun kokopään värjäys? ja siis tosiaan tarkotan vaan että ne latvat vaan värjätään, muita hiuksia ei.:) niin upeet noi Tytin hiukset meinaan!!

  VastaaPoista
 5. paljon maksaisi liukuvärjäys ja leikkaus pitkiin hiuksiin?

  (blogissani näkyy hiukseni pituus, en osaa sentilleen sanoa miten pitkät ne on)

  http://searchingforlbd.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Nooralla on ompelupidennys :)

  Anonyymi: Paha mennä sanomaan kun hinta riippuu tietysti hiusten määrästä, kampaamosta ja kuluneesta ajasta. Kannattaa mennä kyselemään paikanpäältä niin saat hinta arvion just sun tukalle. :)

  Heidi Tuominen: Paljon näyttää hiusta olevan. Tulisko siihen leikkaus mukaan? Meillä pitkien hiusten väri+leikkaus on noin 85-120e.

  VastaaPoista
 7. moikka! aivan upeet hiukset teillä taas :) ootteko minkä muuten minkä ikäsiä?

  -sipu

  VastaaPoista
 8. Ihanat hiukset molemmilla! :-) Löytyykö teitä Instagrammista? :)

  VastaaPoista