torstai 20. syyskuuta 2012

Our Favourite Beauty Products

Meidän lemppari kosmetiikkatuotteista on välillä kyselty, joten päätettiin tehdä aiheesta postaus. Kauneudenhoitoalalla kun työskentelee, niin monenmoista purkkia ja purnukkaa tulee haalittua kylppärin hyllylle ja niistä suuri osa päätyy myös päivittäiseen käyttöön. Oli tosiaan vaikeuksia päättää kärkikolmikkoa, mutta pienen pähkäilyn jälkeen saatiin haalittua jokaisen tämän hetken "en voi elää ilman"- tuotteet.

NOORA
1. Inebrya Kromask Silver En voi pestä hiuksia ilman tätä! Hopeinen tukanväri on mulle tärkeä, ja siks tää todella toimivaksi todettu hopeemömmö on olennainen osa mun "kauneudenhoitoa". Sen lisäksi, että tää tehohoito taittaa keltaisuutta se myös selvittää hyvin, tuo pehmeyttä ja tuoksuu ihanalta!

2. Chanel Soleil Identite Sopivasti itseruskettava kasvovoide! Mulla oli tämmönen purnukka ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Nyt pitkästä aikaa hankin kyseisen tuotteen viimeisillä kunilla Kroatian lentokentältä. Voiteesta tulee todella luonnollinen lopputulos, se kosteuttaa ja tämäkin tuoksuu vaan niin ihanalta! Käytän tätä voidetta kasvoille ja välillä myös decolteen alueelle.

3. D&G 3 L'Impératrice Näköjään kaikki tähän valitsemani tuotteet tuoksuu mun mielestä ihanalta, mutta tän kohdalla se taitaa olla aika selkee juttu, heh. Tykkään hirveesti hajuvesistä, ja mulla on muutamakin lemppari. Valitsin kuiteskin tämän D&G:n tuoksun, koska se tuntuu sellaiselta "luottotuoksulta", eli tätä voin käyttää aina, sekä arkeen että juhlaan, ja kiireessäkin tämä putelli osuu ensimmäisenä käteen kaikista vaihtoehdoista. Sen lisäksi kyseinen tuoksu on löytynyt mun hajuvesivarastosta kauemmin kuin muut tuoksut.



TIINA
1. Dior Hydra Life Skin Perfect Pore Refining Perfecting Moisturizer Ihana, ohut, mutta tehokosteuttava kosteusvoide rasvoittuvalle sekaiholle. Tuntuu että iho on pinnalta kuiva, mutta rasvoittuu tosi nopeesti päivän mittaan ja iho puskee näppylöitä siitä syystä. Inhoan rasvaisia voiteita, mutta tämä tuote avaa ihohuokosia että kosteus pääsee ihon sisään ja silloin iho hengittää paremmin, ja meikkipohja levittyy tasaisesti.

2. Clinique Pore Minimizer Thermal-active Skin Refiner Siis ihan todellinen löytö! Tykkään kuorintavoiteista missä on paljon rakeita ja että voide oikein tuntuu iholla, mutta tämä kuorintatuote ei sitä tarvitse, koska iholle emulgoitaessa kuumenee, avaa huokoset ja ihan pieni kevyt rae kuorii talia pois ja iho on ihan silkkinen! Aika voimakkaan tuntuinen iholla, mutta sitä ei kannata pelästyä ensi kertaa kokeiltaessa. Huuhdellaan viileämmällä vedellä pois, jolloin ihohuokoset supistuvat. Tosi hyvä aamuherättäjä!

3. Tangle Teezer Tukan selvittävä taikaharja. Nyt kun on päässyt hiustenpidennyksen makuun, ja tullut kokeiltua kaiken tyyppisiä kampoja ja harjoja, niin tämä on selvästi kaikkein paras! Hiukset vaan liukuu harjan läpi ja takut selvittyvät. Olen kokeillut myös hiuksia pestessä ja hoitoainetta levittäessä ja toimii siinäkin todella hyvin ja tukka on selvitetty jo valmiiksi ennen hiusten kuivaamista.


TYTTI
 1. Paul Mitchell Super Skinny Serum Tätä mömmöä on tullut hehkutettua joskus ennenkin, mutta en oo löytäny tälle mun reuhkalle parempaa silottavaa tuotetta, vaikka vuosien varrella on tullut testailtua kymmeniä vastaavia tuotteita eri sarjoilta.

2. Lancome Hypnôse Doll Eyes -ripsiväri. Hypnosen ripsarit on aina ollu ihan parhaita! Tää on mun makuun sopivan paksua tavaraa, jolla saa muutamalla vedolla näyttävät räpsyt.

3. ESSEX PLUS -käsivoide. En tiedä onko tämä niinkään kauneustuote, mutta löytyy aina multa laukusta. Atooppinen kuiva iho ja varsinkin nää koppurakädet on pakko rasvata monta kertaa päivässä. Kosteuttaa ja pehmentää, mutta ei jätä iholle tahmeaa tai rasvaista pintaa. Löytyypi apteekista.  


PAAVO
1. M.A.C moisture cover Tää on mulle ollu todellakin kiireisten aamujen pelastaja! En pahemmin omaa naamaa oo yleensä meikkaillu, (ainakaan arkisin) mut tää on semmonen superpeitevoide millä saa tosi helposti kaikki näpyt ja tummat silmänaluset kiireessä piiloon. Ja siis nimeomaan siks tykkään kun on kuitenkin sen verran ohut tuote et ei tarvii lisäks mitään meikkivoidetta kunhan vaan on oikeen värinen. Ja vielä yks mulle tärkee juttu on se et tää kulkee kätevästi taskussa mukana pienen kokonsa vuoks.

2. Dolce&Gabbana Masculine Tää on mun pitkäaikanen lemppari tuoksu jonka valmistus kylläkin on muutama vuos sit lopetettu. =( Löysin sitä kuitenkin vähän aikaa sit jostain nettikaupasta (en kylläkään muista nimee). Toivottavasti jatkossa löydän sitä viel jostain koska en oo löytäny mitään vastaavaa josta tykkäisin yhtä paljon!

3. Fudge Hair Cement Tää on mun viikonloppulakka! Tää on niin kovaa kamaa et tarvittaessa tukka pysyy pystyssä vaikka viikon. Mun mielestä parhaimmillaan lyhyehkössä tukassa koska tää on oikeesti niin kovaa et pitkästä tukasta tulee lähinnä luonnottoman näkönen jos sen tällä liimaa paikalleen.

Löytyykös keltään samoja lemppareita?

13 kommenttia:

  1. Ihan huippu postaus teiltä!

    Ois kiva saada tällasia vastaavia mutta myös eri aiheista: 3 luottovaatetta, 3 luotto kampausta tms :) Vai meneekö liian ohi blogin aihemaailman?

    VastaaPoista
  2. Tangle Teezer kuuluu lemppareihin! :)

    VastaaPoista
  3. Rupes hymyilyttään, tää on niin hyvä BeatBlogi!

    VastaaPoista
  4. Hei joo lisää tälläsiä kimppapostauksia!

    VastaaPoista
  5. hei onko kaikki ajat wanhojen päivälle jo varattu? kannattaako enää tulla paikan päälle kyselemään?

    VastaaPoista
  6. Anna: Ihan hyvä idea. Toki ehkä vähän noi vaatteet menee sivuun blogin aihemaailmasta, mutta mehän laitetaan tänne niin paljon muistakin jutuista kun hiuksista ja meikeistä, joten sekin on ihan hyvä aihe :)

    Hantta: Tangle Teezeristä on tullut aika monen lemppari!

    Anonyymi: Hyvä jos saatiin hymyä jonkun päivään :)

    Anonyymi: Koitetaan saada aikaiseksi. Näitä on kiva tehdä .

    Anonyymi: Jotain aikoja vielä löytyy sille päivälle, aamu on jo aika täysi, mutta jos tiedät tarkan kellonajan, niin pirauttele niin katsotaan :)

    VastaaPoista
  7. Kiinnostuin tuosta Inebrya Kromask Silveristä, mutta en löydä sitä mistään (edes Ebaysta)! Mistä sitä saa? :)

    VastaaPoista
  8. Meiltä ainakin. Inebryaa ei monessa paikassa myydä :(

    VastaaPoista
  9. Millain toi ihmeharja eroo muista hyvistä harjoista?

    VastaaPoista
  10. Hyvä postaus! Itse metsästin Inebrya Kromask Silveriä teidän edellisen siihen liittyneen postauksen jälkeen. Koska en käy usein Helsingissä (että voisin teiltä ostaa) löysin sitä jostain virolaisesta nettikaupasta. JA TUOTE ON MAHTAVA!! No more yellow!
    Olisin itsekin valinnut sen top kolmoseeni. Ja tangle teaser: ehkä mahtavin keksintö pyörän jälkeen!

    VastaaPoista
  11. Mulle ei toi tangleteezerin "teknologia" oo kovin selvillä mut melkeen suosittelen kokeilemaan niin oikeesti ymmärtää ton harjan mahtavuuden! tangleteezersuomi.com sivulta löytyy jotain "teoriaa" harjan toiminnasta jos se yhtään valasee asiaa. =D

    VastaaPoista
  12. Heippa Tytti! Haluaisin kysyä sulta että miten pärjäät kampaajan hommissa ja mitä muuta siellä teetkään, kun olet atoopikko, itse käyn vielä lukiota ja jatkossa haaveilen kosmarin tai kampaajan hommista, mutta ongelmana on, että kärsin ympärivuotisesta HYVIN pahasta atooppisesta ihottumasta.. Miten hoidat ihoasi ja miten se reagoi työssä käyttämiisi aineisiin? =)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Mulle sanottiin jo kampaamokoulussa että ihoni ei tule kestämään kampaajan työtä. Oon vaan sinnitellyt jotenkin. Iho on välillä (varsinkin käsissä) tosi huonossa kunnossa ja sitä sitten rasvailen kortisonilla ja perusvoiteilla. Nukun puuvillahanskat kädessä joka yö ettei tule raavittua niitä. Noi aineet on niin kovia että on pakko pitää hanskoja niiden kanssa lotratessa. Talvisin auttaa kun käy välillä jossain lämpimässä :/

    VastaaPoista