maanantai 10. syyskuuta 2012

K*RVI

Perjantaina työpäivän päätyttyä kipitettiin mahat kurnien Pääskylänkatua ylös. Kulman taakse avattiin hetki sitten uusi Marttiina ja sen yhteyteen K*rvi-baari, jotka meidän on pitänyt käydä testaamassa. Ollaankin kaipailtu tähän duunin läheisyyteen lisää siistejä safkapaikkoja ja tää uusi tulokas osottautui oikein mukavaksi mestaksi. Paikka on siisti, edullinen, lähellä ja ruokakin maistui, eli päätettiin oitis ruveta kanta-asiakkaiksi. Baari-puoli on kivasti sisustettu, just sellanen olkkarimainen rentoilupaikka, jonka sohvalle voi lysähtää viinilasilliselle duunin jälkeen.
 Ollaan saatu paljon olla töissä ihan nelisteen, kun Jassulla on niin paljon muita duuneja ja projekteja. Neitihän lähtee pian maailmalle hankkimaan lisäoppia meikkauksessa. Eli kohta olis taas rakennekynsientekijälle paikka vapaana vinkvink ;)

Koitettiin keksii perjantaipaltsussa kaikkee mukavaa puuhaa tälle syksylle. Ei pääse toi pimeys masentamaan niin pahasti, kun on paljon uutta actionii tiedossa niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Nyt kun ne vähäisetkin kesällä hankitun rusketuksen jämät ovat varisseet pois iholta, Tiina lupasi laittaa syksyn kunniaksi pystyyn paljon toivotun rusketusriehan:

Suihkurusketus
kaksi yhden hinnalla!
(norm. 35e hlö)


Tarjous voimassa 30.9.2012 saakka.
Koskee vain samaan aikaan tehtyjä rusketuksia.
Tietoa suihkurusketuksesta voi lukea täältä .
Aikaa voi varata numerosta 09-42890990

 
Beattilaiset

2 kommenttia:

  1. Oon monta kertaa kattonut tota kurvibaria ohi mennessäni. Pitää mennä kans testaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Eli pitääpäs käydä maistamassa ruokaa tuolla! Ootte kyllä upppeee porukka!

    VastaaPoista