lauantai 15. syyskuuta 2012

Croatia

Ai mitenniin vähän saamaton alkusyksy...? Kuukauden verran kesti toipua lomalta paluumasennuksesta, pahoittelut siis viivästyksestä, mutta tässä tämä meijän reissupostaus nyt olisi! Oltiin siis elokuun alussa vajaa viikko tyttöporukalla lomailemassa Kroatiassa. Voin kertoo, että paikka oli aivan ihana!!! Meillä oli lennot Splitiin, josta ensimmäiseksi matkattiin läheiselle Hvarin saarelle muutamaksi yöksi. Saarella oli niiiiin kaunista. Otettiin aurinkoa, syötiin hyvin, käytiin ulkona ja ihan vaan nautittiin olostamme. Vikoina päivinä Splitissä pyörähdettiin myös kaupoilla, mutta mitään ihan hullua shoppailua ei koko lomalla tapahtunut, muutama matkamuisto ja pari toppia taisi tarttua mukaan. Kuvia meidän lomatunnelmista, olkaapas hyvät:


 Kaiken kaikkiaan koko loma oli tosi onnistunut ja ihana, meillä oli niin kivaaa ja tuli naurettua vatsat kippurassa, että se paluu arkeen tuntui senkin takia niin kovin vaikealta. Onneksi aika kultaa muistot ja ollaankin pikkuhiljaa jokainen toivuttu reissumasennuksesta! Voidaan kyllä varmasti kaikki suositella erittäin lämpimästi Kroatiaa matkakohteena. Taas tuli vähän haikea fiilis näitä kuvia katsellessa, ikävä tuonne!
Kohtahan tuo Tytti taitaa lähteä jo seuraavalle reissulle! Oon niin kateellinen, kova ois hinku itselläkin jonnekkin reissuun ja lämpimään.. Saas nähä mitä mä keksisin! :-)

Noora.

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia! Tuli kauhea hinku päästä tonne!

    VastaaPoista
  2. Mihin tytti lähtee? :)

    VastaaPoista
  3. Tytti ei tiedä vielä mutta johonkin lämpimään olis tarkoitus mennä ;)

    VastaaPoista