keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Pikavisiitti Roomaan

Mä olin viimeviikon (lähes kokonaan) lomalla ja mun yllätykseks maanantai aamuinen taksikyyti pääty lentokentälle ja siellä vasta sain tiettää et ollaan menossa Roomaan! Oon jo pidemmän aikaa miettiny et ois kiva käydä Roomassa ja nyt sit pääsin sinne.

Olin jo lentokentällä ihan fiiliksissä kun pääsin Suomessa Starbucksiin.

Ekana iltana sit käytiin katsastamassa Espanjalaiset portaat ja se joku suihkulähde jonka nimeä en nyt muista! =PPäivä 2.  ja onnelinen shoppailija... Aika helposti muten oli mua kiinnostavat kaupat sijottunu saman kadun varrelle tohon espanjalaisten portaitten kupeeseen.

Söin myös elämäni ensimmäisen hummerin (tai no tarkemmin ottaen puolikkaan).


 Ostosten jälkeen iltapäivä kulukin sit loppujen "pakollisten" nähtävyyksien katselemiseen. Siinä kaupungissa on kyllä niin paljon kaikkia historiallisia juttuja, et aika helposti tulee yliannostus kaikista niistä nähtävyyksistä.


Mut juu oikeen sopiva 2 yön visiitti Roomaan riitti kyl näin ensikertalaiselle mukavasti. En kyllä tähän aikaan vuodesta välttämättä suosittele kohdetta, koska siellä on oikeesti tosi kuuma mutta syksymmällä ehdottomasti mielyttävämpi!

Hyvää kesän jatkoa kaikille ja hyvää lomaa niille joilla sitä on!

-Paavo

6 kommenttia:

 1. Varmaan olikin sopivasti samalla kadulla, via Condotti on maailman parhaina pidettyjä ostoskatuja :/

  Tommi

  VastaaPoista
 2. fontana di trevi oli toi lähde!
  itekki olin vuos sitte roomassa ja oli mukavat 40 astetta... ihanan läkähdyttävää!!

  VastaaPoista
 3. Fantastinen kohde, kulttuurihistoriaa, arkkitehtuuria, loistavat shoppailumahdollisuudet (mm.LV, Prada, Gucci, Dolce&Gabbana), iloiset ihmiset ja loistava ruoka!Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Jep oli kyl hieno kohde ja itseasias kaikissa noissa sun mainitsemissa "kaupoissa" tuli käytyäkin ja melkeen kaikista lähti jotain mukaankin! =D

  VastaaPoista
 5. ty-ty-ty-ty-tyyylikäs pave! :)

  VastaaPoista
 6. mäkin olin roomassa tossa pari viikkoa sitten samoissa pakollisissa paikoissa! mut onhan tuolla nähtävää! :)-Viivi

  VastaaPoista