maanantai 25. kesäkuuta 2012

Maanantai ja valkoinen tukka

Mulla on jo jonkun aikaa (kuukauden =P ) jääny oma tukka värjäämättä ja ajattelin et nyt kesän kunniaks ois kiva pitkästä aikaa tehdä kunnolla valkonen/tosi vaalee tukka. Tyveä oli tullu reilun sentin verran ja latvakin menny aika sameeks kaiken maailman sävyistä yms.


Elikkäs lähettiin nollaamaan tilannetta ihan vanhalla kunnon vaalennusaineella. Tällä kertaa käytössä Redkenin up to 7 ja aluks 9% hapete lopuks lisäilin vähän vielä 12% kuivuneen massan päälle. Yleensä valitsen vaalennusaineen kanssa käyettävän hapetteen hiuksen tummuuden ja kunnon mukaan, mut nyt oli semmonen fiilis et mun tukka kaipas oikeen kunnon tehovaalennuksen ja siitä syystä melko voimakas hapete.

 


Vaalennus muhi mun päässä semmosen about 45 min ja siihen päälle pesun jälkeen ihan vaan pyyhekuivaan tukkaan pistettiin shadesin glossilla 09V(10ml)+09T(5ml)+clear(30ml)+hapete(45ml)
Pohja tosiaan oli niin vaalee et tommonen tosi kevyesti taittava sävy riitti, vaikutusaika sävyssä about 5min.


Lopputulos oli oikeen mieluisa ja varmaankin paranee vielä kun muutaman päivän kerkee asettuu ja tulee ihan mini tyvikasvu. 
Yleensä vaalennettu hius näyttää ainakin mun mielestä parhaimmalta kun siinä on semmonen muutaman päivän tai jopa viikon tyvikasvu.Tulipas taas "asiapitonen" postaus mut ehkäpä mä ens kerraks keksin enemmän jotain diipadaapaa tänne!

4 kommenttia:

  1. Tosi kirkas vaaleansävy ja hyvät kuvat oot ottanu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja täytyy tunnustaa että Tytti avusti mua kuvien ottamisessa! =D

    VastaaPoista