tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kevyt aamupaltsu

 Meidän päivä alkoi leppoisalla aamupalaverilla tänään. Ajateltiin kaikki noudattaa kevyempää ruokavalioo taas, joten tuotiin sit vaan hedelmiä ja kasviksia kun leivät ja pullat ois kuitenkin jääny syömättä. Juhannuksena kuitenkin tulee ahmittua grilliherkkuja, niin parempi vetää nyt arkena tiukkaa linjaa. Hah tästähän on pikkuhiljaa muodostumassa joku ruokablogi kun ollaan tämmösiä mässäilijöitä..

 

 Oli muuten herkullista dippiä!  Nyt onkin kiva tehä loppupäivä asiakkaita, ku haistaan koko kööri ihan valkosipulille..

 Paavo ainakin söi itsensä taas mansikka ähkyyn, mut sehän taitaa vähän kuulua tähän kesään =D



Kuinka kauheelta tuntuu vetää nyt jo ajanvarauskirjaan merkintä pikkujouluista!? Pakko se vaan on suunnitella syksyä ja talvea hrrrrrr. Kaks päivää enään ja sit päästään kaikki pienelle juhannuslomalle. Varmaan pari muutakin on tosta breikistä innoissaan?! Tekee kyllä hyvää, koska hirveen pitkiä lomia ei taaskaan keritä pitämään kun kasvaahan ne hiukset kesälläkin. Moni tahtoo lomaripsiä ja säärten vahauksia, puhumattakaan hääkampauksista ja meikeistä. Paavo jääkin jussista suoraan pitemmälle vapaalle ja Jassu on nyt lomailemassa kuumassa Italiassa. Tiina ja Tytti on lomalla heinäkuun lopun. Noora ja Tytti on reissussa elokuun alun. Siinä ne meijän lomailut sitten tais ollakkin. Mut nyt toivotaan sikana et tulis aurinkoinen juhannus!!

Biittilaiset

12 kommenttia:

 1. Kävin tänään kampaajalla ja näytin ja selitin hyvin tarkkaa että haluan ihan vaaleanruskeat hiukset, lopputuloksena oli aika tumman ruskeat hiukset, onko ajatuksia mikä meni pieleen?

  Ja vinkkejä miten saan nämä mahd. nopeasti ja hiusystävällisesti vaaleiksi.

  Ja hiukseni oli siis ennen värjöystä sellaiset ruskeat ja paljon vaaleammat entä kuin nyt.

  VastaaPoista
 2. Vaikea sanoa kun ei olla nähty sun tukkaa. Joko siihen on laitettu liian tumma väri tai sitten sun tukka on imaissut värin liian voimakkaasti. Kokeile esim syväpuhdistavaa shampoota. Pese hiukset muutamaan kertaan ja katsele niitä pari päivää, voi olla että väri vähän pehmenee pesuissa ja silmä tottuu niihin. Jos sävy tuntuu silti liian tummalta, soita sinne kampaamoon jossa kävit ja selitä tilanne. :)

  VastaaPoista
 3. Haluaisin tosi blondattuihin hiuksiini liukuvärjäyksen, onnistuukohan se platinablondin värini päälle ja kuinka hyvin? Saakohan liukuvärjäystä vain tietyistä kampaamoista vai kannattaako varata aika jostain tietystä?

  VastaaPoista
 4. Jos sun tukka on kovin vaalennettu, ei siihen kauhean tummaa väriä voi laittaa, koska se ei siinä tule pysymään, tai sitten käy niin ettei hiuksesta tule oikean värinen. Kannattaa siis varaurua siihen ettei yhdellä värjäyskerralla saa välttämättä toivottua tulosta. Eiköhän jokainen ammattitaitoinen kampaaja pysty liukuvärin värjäämään. Kannattaa ottaa kuva mukaan. :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! :)

  Ajattelin nyt kysäistä teiltä kun taidatte paljon enemmän meikeistä tietää. Eli mulla on Lumenen Blueberry Curl -vedenkestävää mascaraa, mutta se ei tunnu lähtevän ripsistä millään keinolla! Mulla on (muistaakseni teidänkin suosimaa) Cils demasq:n vedenkestävän meikin poistoainetta ja lorealin makeup removeria ja vauvaöljylläkin oon koittanut, mutta toi ripsari tuntuu vaan jämähtävän ripsiin. Osaisittekohan sanoa että onko vika minussa vai ripsivärissä, eli onko se vähän liiankin kestävää :D Poistoainetta laitan aina vanulappuun ja hieron sillä (tai yritän) silmämeikit pois.

  Kiitoksia paljon etukäteen :)

  VastaaPoista
 6. Kymysys! WTD:n blogissa esiteltiinkin jo tota "värikiveä" jota saa pinkkinä, lilana ja oranssina, tummaan tukkaan laitettuna.

  Tarkentavaa tietoa kaipaisi mustahiuksinen, oranssiin menevä nainen joka ei uskalla ostaa ennen vastauksia :D Eli kuinka hyvin se oranssi ylipäätään tarttuu ja näkyy, taittaako heti ruskeaan tms?

  VastaaPoista
 7. Ennen liitua kannattaa laittaa laittaa alle joku rasvaisempi/kosteampi tuote jotta liidun saa tarttumaan paremmin. Kyllä se tummassakin hiuksessa näkyy, mutta vaaleassa tietenkin paremmin.

  VastaaPoista
 8. onko nuo sulka tatuoinnit kenen kädessä? :D meinaan ne on tosi hienot!


  -amppu

  VastaaPoista
 9. Sulka tatuoinnit on mulla. Kävin pari viikkoa sitten laittamassa. Tähän pitää vielä lisätä, että olin lompakko kädessä maksamassa tatskaa, kun tatuoija löi mulle kortin käteen mun mailman parhailta duunikamuilta ja sanoi että "hyvää synttäriä! Tää maksu on jo hoidettu".

  VastaaPoista
 10. Vastaus Annan kysymykseen (joka oli jäänyt multa huomioimatta!! sori!)

  Voi olla että se ripsari on hieman "ytyä" :D yleensä vedenkestävissä ripsiväreissä massa on tiivistä ja nopeasti kuivuvaa, ja niiden tarkoitus onkin että niitä käytetään kevyellä kädellä.. Eli mitä enemmän kerroksia laitat, sitä paksumpi ja kovempi lopputulos => vaikeampi poistaa ripsistä!!

  Kannattaa katsoa että mitä siltä ripsiväriltä haluaa, tuo kyseinen ripsari taivuttaa ja "nostaa" ripsiä pidemmän näköisiksi ja samalla mustikan siemenöljy hoitaa. Jos haluat enemmän ripsiin massaa, valitse tuuheuttava vedenkestävä ripsiväri. Silloin massaa tarvitsee levittää vähemmän kerroksia ripsiin.

  Poistaminen kannattaa suorittaa HELLÄVARAISESTI! Pehmitä ja lämmitä iho ennen silmämeikinpoistoainetta lämpimällä vedellä, eli kastele silmät että vesi hieman pehmittää väriä. Voit kevyesti kastella pumpuliakin lämpimällä vedellä. Sitten ruikkaa poistoaine, vanulappu/pumpuli saa olla aika märkä. Kuivalla vanulapulla ei paljoa poisteta mitään, silloin alkaa vain hankaamaan. Pidä kosteaa vanulappua suljetun silmän päällä imeyttäen poistoaine ripsiin minuutin verran. Kun öljy on pehmittänyt ripsivärin, sivele vanua ylhäältä alaspäin ripsien kasvun mukaisesti. Näin säästät omien ripsien kulumisen ja ohuen silmänympärysihon ärsyyntymisen. :) Lähtiskö tolla ohjeella?

  VastaaPoista
 11. Ihana tatska paljon makso?

  VastaaPoista