maanantai 11. kesäkuuta 2012

Beauty Stuff II

Sain taas testiin ihania tuotetuttavuuksia. Muutamaa sarjaa en ole ikinä edes kokeillutkaan, joten sormet syyhysi hiplaamaan purkkeja ja purnukoita! Nämä tuotteet ovat kesämeikin priimakamoja. Nyt tarvitaan paljon hohtoa, keveyttä, kestävyyttä ja raikkautta!

Miksi taas kuvat ovat sumeempia?? En osaa käyttää järkkäriä. Elkää haukkuko. :D1. Calvin Klein Infinite Lustre Shimmering Blush Palette 
Yhteispaletti aurinkopuuteria, kuultopuuteria ja poskipunaa. Sekoita ison siveltimen kanssa kaikki yhteen tai käytä vain yhtä kohtaa. Yhteen sekoitettuna väristä tuli ihana metallinen kulta! Sävy 515 Pink Glow.


2. Elisabeth Arden Sun Goddess Bronzing Powder Deep

Koristeellinen arskapuuteri kasvoille ja vartalolle kultaisin kukkapainatuksin! Nää on taas näitä tuotteita että niitä ei haluaisi rikkoa. Voisi vaan laittaa vitriiniin ja ihastella kaunista pakkausta. Pakkauksessa mukana söpö aitokarva kabuki-sivellin.


3. Lancôme Star Bronzer Spectacular Sun Effects Eyeshadow
Kullanhohtoinen persikkasävy jossa metallimainen kimallus! Aurinkomeikkinä aivan must. Tätä täytyis kokeilla koko luomelle laajaksivarjostukseksi ja samoin alaluomelle. Varjostuksen saa levittää reilusti yli rajojen, koska kimalle tekee siitä niin kolmiulotteisen ja se peilaa kauniisti auringossa. Utuinen silmänrajaus mustalla yläluomeen ja sisäkajal alaluomeen ja isot ripset. Pakkaus painavaa metallia ja säilytys samettipussukassa. Sävy 01 Strass Bronzer.

4. NYX Eyeshadow
Aivan uusi tuttavuus meikkisarjana mulle, mutta ei todellakaan pettymys. Halusin koittaa väriyhdistelmää jossa räikeä sulautuu tummaan ja murrettuun. Todella hyvä pigmentti, hyvä mattapintaisuus, hyvä hintalaatusuhde, eli käy kevyemmällekkin kukkarolle. Sävyt 42A Dark Grey, 72A Light Green


5. Calvin Klein Infinite Protection Tinted Moisturizer SPF 15 
Oon vasta löytänyt Calvin Kleinin meikit ja hurahtanut ihan täysin! Unelman kevyet sävyttävät päivävoiteet suojakertoimella ja semipeittävällä pigmentillä. Ei sovi mielestäni kovin kuivaihoiselle, koska kosteusvoideosuus imeytyy hyvin nopeasti ihoon. Sävyttävää voidetta ei ole kuitenkaan tarkoitus lotrata peittävän meikkivoiteen tavoin, vaan käyttää kevyesti tasoittamaan ihon värieroja. Hyvät keltapigmenttiset sävyt kesäiholle 401 Spice, 403 Golden


6. Dé Pré Professional Make-Up Fixer
Oon metsästänyt hyvää meikinkiinnittäjää asiakasmeikkejä tehtäessä. Tämäkin on mulle aivan uus merkki, mutta nyt jo vaikuttaa laatutuotteelta. Kun meikki on valmis, suihkuta iholle n. 30 cm päästä. Aine tuoksuu hieman stydiltä joten hengitystiet ja silmät kannattaa laittaa hetkeksi kiinni :D Poistaa ylimääräisen "puuterisuuden" iholta ja tekee meikistä kuulaamman näköisen. Tän jälkeen pitäs pysyä maalit bileiden jatkoille saakka.

7. Coastal Scents-miniripsentaivutin ja meikkisieniä
En itse suosi ripsentaivuttimia, koska ne kuluttaa ripsiä niin paljon, mutta välillä asiakasmeikeissä niistä on apua. Miniripsentaivutin on vaan n 6 cm pitkä. Neonpreenityyny on pehmeä eikä kuluta ripseä niin paljon kun metallisissa ripsentaivuttimissa oleva tyyny. Puristusvoima ei ole näissä taivuttimissa niin voimakas, joten niillä voi taivuttaa ripsivärin levittämisen jälkeenkin!


Ihkua viikkoa ja toivotaan aurinkoa! :)

Tiina

7 kommenttia:

 1. Kokeile seuraavalla kerralla ottaa kuvat vähä kauempaa, jos on sellanen putki ettei tarkenna noin lähelle:)Voi kyllä johtua muustakin, mene ja tiedä.

  VastaaPoista
 2. Noopea kymysys, voiko teiltä tilata sitä hopeahoitsikkaa ja shampoota ku ei mistään löydy? ;:/

  VastaaPoista
 3. millain nooran hiukset tehdään? Raidoitetaan? Platina vaalea väri päähän? meinaa ku latvat näyttää vaaleammilta mut tyvessä näyttäis raitoja :P tehäänkö yhdellä vai kahdella värillä? :)))

  Itsellä on nyt semi vaalea tukka, tuhkan vaaleaa, et saiskohan näistä jotain jos laittaa vaaleampia ja hieman hopeampia raitoja? Vai saako tuon niillä hopeatuotteilla :))

  Please! ;D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Meiltäkään sitä ei valitettavasti voi tilata :( Toivottavasti löydät jostain.

  Anonyymi: Nooran hiukset ensin raidoitetaan vaalennusaineella, ja sen jälkeen siihen laitetaan tuhkan vaalea taittosävy. Latvat ovat kokonaan vaaleat koska pidennyskarva on kokonaan vaaleaa.

  Jos oma pohjasi on yhtä vaalea kuin Nooralla, sitä voi taittaa tuhkaisemmaksi niillä hopeetuotteilla. Jos yhtään tummempi, niin kannattaa vaalentaa raidoilla ja pistää siihen sit tuhkaisempi sävy. :)

  VastaaPoista
 5. Onks sulla mitään ripsiystävällisempää kikkaa tohon taivuttamiseen? :) Kuitteenikin aina hirvittää se vääntely, mut pakko mikä pakko, että ees näyttäis joltain, ku ei ne ripset muuten näy tarpeeks :D

  VastaaPoista
 6. mäen kyllä yleensä oo ripsien taivuttelun puolella, koska mitä enemmän niitä ripaiä taivuttaa sitä huonompaan kuntoon ne menee. sit kun ne on jo katkeilleet ja heiveröiset niin sit niitä taivutetaan vaan lisää ja lisää et sais enemmän näkyviin ja siitä se oravanpyörä syntyy.. Onhan olemassa lämpövaikiutteisia kihartimia missä ei sitä painetta ja mekaanista taivuttamista ole ollenkaan. :) hyvä ripsiväri, oikeanlaisella harjalla saa myös ripset näkymään. Ja tietenkin ripsienpidennyksillä saa omat ripset takasin kasvamaan ja niistä tulee automaattisesti taipuisuutta ja tuuheutta.

  VastaaPoista
 7. Pakko sanoa tuohon että kun omat ripset on piikkisuorat ja niitä ei vaan saa millään tipsarilla taipuisiksi siksi on pakko aina taivuttaa. Tiedä sitten et onko riosienpidennyksillä virkaa siihenkään et kasvaisi taipuisimmiksi :/

  VastaaPoista