perjantai 25. toukokuuta 2012

Näytös 2012

Piipahdettiin Ellen kanssa eilen Suvilahdessa kattoo Näytös 2012. Kyseessä oli siis suorana telkusta lähetettävä muotinäytös, joka käsitti muutaman nuoren suunnittelijan mallistot. Sanoisin että oikein luovaa meininkiä. Siis ne vaatteet. Jätän kuitenkin nyt kuteiden arvostelun alan ammattilaisille..

Kampaajana tulee väistämättä kuikultua vaatteiden lisäksi myös näytöshiukset. TIGI-kouluttajat ovat jo vuosia vastanneet kyseisen tapahtuman hiuksista.
Näytöshiukset noudattivat aika simppeliä linjaa, eivätkä tietenkään vieneet huomiota vaatteista. Mimmien tukat oli sliipattu edestä ja kiinnitetty taakse kivalle solmusykerökeesille. Moneen mallistoon kuului paljon päähineitä, joten mallien kampaukset oli laitettu niin että päähän sai kiskottua silti hatun päälle.

Onpa muuten mukava kun nykyisin järjestetään niin paljon tapahtumia Suvilahdessa. Meijän puljultahan käppäilee siihen sen 5min. Ei muuta ku mäkee alas vaan..

Ja ekaks tietenki omaa tukkaa. 

Pari hämärää ja tärähtänyttä kuvaa itse näytöksestä

Tukkia


Ja lopuks vielä pari hämärää misuu
<3: Tytti

6 kommenttia:

 1. heipsan ja hyvää lämmintä kevättä, vai onkos jo kesä? :D
  Kuitenkin, mua kiinnostaisi tietää teidän typyjen meikkausruttineista :) Mitä teette, käytätte arkena? :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Kaipailisin apua ja sellaista postausta, missä olisi kuvia ja kertoisitte millainen hiustyyli/malli miehillä on tänä kesänä in? Ja kuvia erilaisista miesten hiustyyleistä jossa olisi hiukset sivulta lyhyemmät ja jonkinnäköinen takatukka ja sopivan pituiset etuhiukset. Myöskin erilaiset värjäykset kiinnostaisi, koska en haluaisi mitään perusruskeaa/mustaa vaan toivoisin vinkkejä hieman erikoisempaan värjäykseen. En löydä mistään itselleni täydellistä hiusmallia joten toivon että pystyisitte auttamaan.

  VastaaPoista
 3. Miten nuo oranssit suortuvat on saatu aikaan? Ihana!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Nyt on jo kesä! Pitää kattoa jos saatais joku sellanen meikkipostaus aikaseksi ;)

  Anonyymi: Meillä on jotenkin jääny noi miestenhiukset täälä vähemmälle. Johtuu varmaan siitä että meidän omista asiakkaista 80% on naisia. Koitetaan tehä joku sellanen postaus!

  Anonyymi: Tytin oranssit latvat on tehty näin: http://beatissa.blogspot.com/2012/04/sliding.html
  :)

  VastaaPoista
 5. Joku anonyymi olikin puhellut vähän samasta aiheesta jo mutta Tytti sulla on ihanan näköinen meikki tossa viimisessä kuvassa, olisiko mahdollista saada vastaavasta silmämeikistä tutoriaali/tarkempia kuvia ? :) se näyttää niin söpöltä ^^

  VastaaPoista
 6. Ava: Kiitos! Kunhan sotkin aamuisen meikin päälle lisää pakkelia ja silmiin mustaa kajalia jota vähän häivyttelin. Ja samalla valittelin et oon hirvee suttunaama :D Mut voitas kattoo jos saatas joku meikkipostaus aikaseksi..

  VastaaPoista