maanantai 28. toukokuuta 2012

Kuparin sävyinen maanantai

Meillä on ollu liikkeessä tän kuukauden alusta asti työharjottelijana Melisa ja se on tehny niin ahkerasti hommia et ajattelin vähän piristää sitä uudella tukalla.

Elikkäs Melisalla oli tukassa vanhat vaaleet raidat, jotka ei kylläkään ollu vielä kovin pitkälle päässy kasvamaan. Ajattelin et haluisin käyttää noita vanhoja raitoja hyväks ja laittaa niihin jonku pirteen sävyn sillein et ne erottuis kuitenkin vielä omasta pohjasta selkeesti.


Olin jo etukäteen vähän suunnitellu että musta ois kiva tehä joku vähän voimakkaampi sävy eli ei mitään ruskeeta tms "tylsää". Melisa oli sen verran avoin kaikille ehdotuksille et mä sit vaan päätin et pistetään kuparin sävyseks koko pää.


Kyseine väri on siis Redkenin shades eq creamista 06C 40g + 08C 20g 6% hapetteella. Kyseessä on siis kevytväri eli tarkotus oli vaan sävyttää raidat eikä vaalentaa/värjätä omaa ruskeeta pohjaa sen kummemmin. 6% hapete ihan siitä syystä et Melisalla on sen verran paksu ja jäykkä tukka et 3% ois voinu jättää värin vähän hailuks.

En tota täysin samaa sekotusta oo ennen käyttäny ja vähän kyllä yllätyin että se etenkin märkänä näytti aika hailulta koko väri mutta tähän tarkotukseen toimi erittäin hyvin. Jos siis haluu tosi intensiivisen kuparit raidat niin tää sekotus ei oo välttämättä paras mahdollinen vaan kannattaa valita kestovärin puolelta sävy.


Mutta lopputuloksesta tuli ainakin mun mielestä erittäin onnistunu ja se sopii tosi hyvin Melisalle.

6 kommenttia:

 1. Ongelmani on se, että mulla on blondatut vähä yli olkapäitten olevat hiukset ja ne menee KOKO ajan mielettömään takkuun. Kampaan hiukset, annan niiden olla hetken auki, kohta on hiukset yhessä helvetin isossa takkukasassa ja sitte niitä saa repiä auki. Käytän hoitoainetta pesun yhteydessä ja vielä pesun jälkeen hiuksiin jätettävää mutta ei ne auta ollenkaan. Oisko sulla mielessä joku hyvä hoitoaine tai joku muu mömmö joka korjais/auttais ettei aina ois niin takussa? Ja toisekseen, voisitko suositella sitä tangle teezeriä(?) minulle, vaikkei pidennyksiä olekaan. Tuntuu niin pahalta repiä tavallisella harjalla, tai siis toki yritän olla repimättä, mutta jossain vaiheessa ei enää muu auta.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Mikä on nooran tukan sävy?

  VastaaPoista
 3. oho, tuli shokki loppuun. musta tuo edellinen tukka oli niin makee. :O

  VastaaPoista
 4. Mun tukka sävytetään aina tosi tuhkan vaaleaksi. Sävy vähän vaihtelee mutta yleensä jotain 10.01 luokkaa! :-)

  VastaaPoista