perjantai 4. toukokuuta 2012

Harmaahapsi

Keksinpä tässä vapun kunniaks et ois hauska värjätä tukka ihan rehellisen harmaaks kuitenki sillein et se näyttää enemmänkin värjätyltä kun luonnolliselta "maantienharmaalta". 

Noh lähdinpä sitten tässä viime sunnuntaina kaverin kanssa Beattiin värjäilemään tukkaa, kun arkena on ollu niin kiireistä et en oo kerenny ees miettimään mitään omien hiusten värjäilyä.

Tässä nyt ois sit lopputuloksesta muutama kuva... mun mielestä tuli ainakin tosi hauskan värinen ja aika lailla semmonen kun mulla oli mielessä. 

Lähinnä ehkä teille muille kampaajakollegoille seuraava ohje:
pohjalle tukka siis vaalennettiin ihan vaalennusaineella ja sen päälle laitoin sävynä Redkenin Shades EQ Glossista 09T (20g)+07T (20g)+hapete 2% (40g). Hyvin toimiva sävy ilman että taittaa oikestaan yhtään siniseen tai violettiin tota harmaata.
 Huomaattehan mun loistavaa laatua olevat photobooth kuvat! =P

-Paavo

5 kommenttia:

 1. Mun on pitäny jo useesti kommentoida tästä asiasta, mutta en oo viittiny. Mut nyt viittiin. Paavo hyvä, toi sun huulet törröllään poseeraus on JÄRKYTTÄVÄ! Älä loukkaannu, sillä vaikutat todella mukavalta, mutta vihaan tuota poseerausta :D tukka hiano kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. heh kiitos vaan kommentista mä luulen et se on joltain mun kaverilta tarttunu mulle enkä oo viel sisäistäny sitä kuinka hölmöltä siinä "poseerauksessa" näytän! =P

  Koitan muistaa vaihtaa ilmettä ens kuviin! =D

  VastaaPoista
 3. Paavo muru ei sun töröhuuli-ilme oo järkyttävä! Se vaan on niin sua ja kuuluu sun poseen. Ei omia ilmeitä lähetä muuttamaan jos ne ei jotain miellytä. <3

  VastaaPoista