lauantai 10. maaliskuuta 2012

Reissujalkaa vipattaa

Aaah, pakko fiilistellä! Viikon päästä lauantaina nimittäin Beatin tytöt lähtee tsekkaa Amsterdamin meiningin! Tätä on odotettu! Kyseessä on ihan vaan viikonloppureissu, mutta silti ihana pieni irtiotto arjesta. :-)

Aika tarkalleen vuos sitten oltiin Beatin tytöt viikonloppureissulla Riikassa. Sillon täällä oli ehkä jopa pahemmat loskalumijääkelit kun nyt, ja me oltiin ihan varmoja että Riikassa on sit jo täysii kevät! Koneen laskeutuessa pettymykseksi huomattiin, että siellä oli ehkä vielä enemmän sitä loskaa, märkää ja ihan harmaata. No ei annettu sen lannistaa, onneksi...

Vietiin kamppeet meijän majapaikkaan ja lähettiin kiertelemään kaupoille ja toreille. Kaiken sen kävelyn jälkeen oltiin ihan poikki sukat märkinä ja päätettiin mennä ottaa pienet päikkärit. Nukuttiin tosissaan ehkä 30min, minkä jälkeen laittauduttiin, koska tarkoituksena oli mennä kunnolla syömään ja ehkä ihan vähän juomaankin.. No, astuttiin ulos meijän hostellista ja kaikki tais miettiä et "Kuinka kauan me oikein nukuttiinkaan..?". Ulkona ei ollu enää yhtään loskaa! Kadut oli ihan kuivat, lumijäänteet poissa ja ilta-arska paistoi ujosti. :-D  Vieläkin jaksetaan välillä ihmetellä, että mitä siellä oikein tapahtu sillä aikaa, kun me vedettiin sikeitä.. Hehe! Mut ei siinä, ihan kiva ylläri!

Tässä pieni kuvapaketti meijän Riikan reissulta.


Kaiken kaikkiaan Riikassa oli oikein mukavaa. Shoppailtiin, syötiin paljon hyvää ruokaa, tsekattiin melko villi yöelämä ja seikkailtiin katselemassa Vanhaa kaupunkia. Toivottavasti tulee yhtä mukava Amsterdamin reissu. Vielä siis ens viikko odottelua ja sit matkaan! Ihanaa viikonloppua kaikille! :-)

3 kommenttia:

  1. Amsterdam on ihan mahtava paikka! Mukavaa reissua teille:)

    VastaaPoista
  2. Amsterdamissa oliskin kiva käydä :) Itse suosittelen lämpimästi viikonloppureissukohteeksi myös Vilnaa. Ihana kaupunki sekin :) Mutta hyvää reissua! Ja sit olisi tuonnempana kiva myös kuulla (lukea) miten meni ja millaista oli.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Varmaan pitää laittaa reissupostausta ;)

    VastaaPoista