maanantai 5. maaliskuuta 2012

French Twist

Juu-u.. Vanha kunnon banaaninuttura on täälä taas. Monelle kohoaa mieleen kauhukuvat silotellusta klassisesta pystynutturasta. Montakohan kertaa asiakas on tullut kampaukseen ja tokaissut heti ensimmäisenä että "Ei sitten mitään kireetä banaaninutturaa..". Banis on tullut takaisin, mutta astetta rennompana ja huolettomampana! Tää on varmaan ensimmäinen kampaus, joka kampaamokoulussa opetetaan? Täytynee piilottaa harjat ja kammat, koska parhaimmalta tää kampaus taitaa näyttää laineikkaassa hiuksessa nopeasti kyhättynä..
kuvat google
Variaatioita on paljon. Takaraivo voi olla litteä tai megamuhkea ja nutturaosa kireä tai ilmava. Kokohan riippuu aika paljon oman tukan määrästä, mutta tähän kampaukseen yltää myös lyhyehkötkin hiukset. 


Pohjatyö on tärkeä vaihe. Helpointa on ehkä tehdä tää pikkusen likaseen hiukseen. Kuivashampoo on oiva apu saada rakennetta liian liukkaaseen/puhtaaseen tukkaan. Pinta saa jäädä huolettomaksi ja tosiaan ei kannata ruveta silottelemaan liikaa, ellei juuri halua sitä sliippiä kireetä nutturaa.. Etuosan voi kikkailla oman maun mukaan. 
Maija-mehiläinen joutu jälleen demopääksi. Se ei varmaa kohta uskalla tulla enää työharjotteluun, kun aina sen tukkaan väkerretään jotain..


Kivaa viikonalkua !

5 kommenttia:

 1. Sliipattu banaaninuttura on yleensä vähän liikaa, mutta tuollainen rennompi versio sopii varmasti hyvin myös arkeen. Kiitos inspiraatiokuvista! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos inspiraatiosta, huomenna teen banaaninutturan näiden kuvien perusteella!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. mitenköhän tuollainen toisen rivin ensimmäisen kuvan tapainen kampaus tehdään? :)

  VastaaPoista
 4. Hanilo: Mikäli puhutaan samasta kuvasta jossa puolet hiuksista on auki niin siinä on mun mielestä tehty hiusten yläosasta ns. Banaaninuttura väärinpäin ja piilotettu latvat sinne sisään. Kuvan hiukset on luultavasti aika ohuet sillä kyseisestä kampauksesta paksumpaan tukkaan tulee helposti aika paljon isompi.

  VastaaPoista
 5. Paavo: Kiitos tiedosta! niin se on varmasti tehty. Ihastuin tuohon ihan täysin, pitääpä kokeilla joku kerta :)

  VastaaPoista