maanantai 6. helmikuuta 2012

Braided top knot

Perus siivoojanuttura päälaella. Likaisen tukan, kiireisen tai huonon hiuspäivän pelastus. Rähjäsenä tai siloteltuna, jujua kampaukseen saa lisäämällä siihen ranskalaisenletin eteen, taakse tai itse nutturaan. 

Letin avulla pysyy vähän lyhkäsemmätkin karvat ylhäällä:
1. Harjaa hiukset ja heitä pää alaspäin. Jos niskahaituvat ovat kovin lyhyet, niin suihkauta lakkaa.
2. Aloita letittäminen niskasta edeten kohti päälakea. Nappaa sivuilta lisää karvaa mukaan (eli taas se ranskis väärinpäin).
3. Kerää etuosan hiukset mukaan ponnariin. Väännä tuppo silmukalle ja kiinnitä. 

Moro ja mukavaa viikonalkua!

11 kommenttia:

 1. Moikka!
  Mikä on lyhyin hiusmitta mihin tekisitte ompelupidennyken?

  VastaaPoista
 2. Ihana nuttura. Itse en kyllä varmaan onnistu tuon niskaletin tekemisessä...

  VastaaPoista
 3. Mun on niin pakko kokeilla tätä!! Tää on just kiva, simppeli, helppo ja ihana arkikampaus. Nopeasta en sitten tiedä mitään :)

  VastaaPoista
 4. toi hilary duffin versio näyttää tosi kivalta, mitenhän se on tehty :P

  VastaaPoista
 5. Törmäsin just just yks päivä tämmöseen kuvaan. kokeilin sitä äsken ja sain sen jopa onnistumaan :D Tästä postauksesta sai vielä hyviä lisävinkkejä.

  VastaaPoista
 6. millä väreillä tytin tukkaa on värjätty? aivan upea! <3

  VastaaPoista
 7. Moikka!:) voisitteko tehdä postauksen miten tehdä kampaus vanhojentansseihin? Haluaisin jotain tämän tapaista: http://prom.about.com/od/prompreparations/ig/Casually-Elegant-Prom-Updos-/Natalie-s-Curly-Side-Bun.htm
  Eli jokin tuollainen sivunuttura, ei liian sliipattu, mutta juhlava. Olen todella kiitollinen, mikäli neuvoisitte sen tekemisestä! Kiitos!:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Se voiko pidennyksen laittaa, on ihan tapauskohtaista. Toisilla on esim niin paksu ja lyhyt tukka että pidennys ei istu kunnolla. Toisilla taas saa laitettua pidennyksen nätisti polkkamittaiseen hiukseen. Kannattaa tulla näyttämään sitä päätä :)

  Anonyymi: Harjoitus tekee mestarin, eli siitä vaan reenaamaan :)

  Mickey: Kyllä se nopeus sieltä reenaamalla tulee, ja tän kampauksen ei tarvii olla ihan vimpan päälle vaan sopivasti rähjänen.

  Minka: Siinä näyttääpi olevan joku löysä ranskis edessä, joka jatkuu ponnariin. Letistä sitten kiepauttaa sen itse nutturan.

  Vuokko: Kiva jos onnistu ja tuli lisävinkkejä :)

  Anonyymi: Tytin hiuksissa on Chenicen 7S ja 8N, tosin nyt aika haalistuneena.

  Anonyymi: Noi tollaset juhlakampaukset on vähän vaikeita neuvoa täälä. Ei haluta ottaa sitä vastuuta, että jos ne ei vaikka onnistukkaan. Melkeen kannattaa turvautua kampaajan apuun jos on noin tärkeet bileet tiedossa :)

  VastaaPoista
 9. Olisko vinkkejä tollaiseen nutturaan piitkille hiuksille. Oma tukka n.50 cm. Olis niin iisi ja rento kampaus aamulla laittaa mutta mulla onnistuu vaan jos tukka on likainen ja takkuinen ja sillonkin siitä tulee hirvee "projekti" eikä suinkaan helppo nutturalle pyöräytys. -__- Enkä oikeen tiedä Miten sen siihen ponnarille pyöräyttäis että sais mahdollisimman kivan lopputuloksen. Olisko joku tuote esmes mikä tekis nopeasti tukasta helposti käsiteltävän super liukkaan sijaan? :D

  VastaaPoista
 10. Heidi: Ootko kokeillu kuivashamppoota? Antaa mukavasti tukea siihen pohjalle ja tekee tukasta helpommin hallittavan. Pitkään hiukseen voit kokeilla tota letistä tehtyä nutturaa; eli ponnarille tukka ja siihen letti jonka kiepauttaa nutturalle.

  VastaaPoista