keskiviikko 15. helmikuuta 2012

BirthdayGirl hearts GHD

Viime viikonloppuna vietettiin mun (teillekkin jo varmasti tutuksi tulleen) ystävän Viivin synttäreitä. Meitä oli pieni ja tiivis porukka juhlistamassa, ja paikaksi valittiin Beatin "olohuone"!

Synttärisankarin päivä alkoi hemmottelulla! Viiville oli varattu aika meijän ihanalle harjoittelijalle Maijalle. Sankarille tehtiin pesu pitkällä ja hartaalla hieronnalla sekä synttärikiharat. Kyllä sitten kelpasikin viettää syntymäpäivää hiukset vimpan päälle käherrettynä. :-)
Viivin kampaajan jälkeen me syötiin hyvin ja herkuteltiin punaviinillä mun luona. Hengähdettiin siinä kämpillä muutama tovi ja sit illan tullen hipsittiin takas Beatiin. Myöhemmin tänne saapui meidän lisäks muutama muukin kaveri istumaan iltaa Viivin kunniaksi.

Me oltiin parin kaverin ja Viivin äiskän kanssa hommattu neidille lahjaksi GHD-suoristusrauta, mutta synttäritytöllä ei luonnollisestikaan ollut tästä mitään hajua. Me huijattiin kaikki omalta osaltamme, että lahjoja ei olisi ollenkaan tai sitten Viivi sai jotain pientä, kuten skumppapullon tai me-viedään-sut-joskus-leffaan-jne-paketin.
"Mähän sanoin etten mä tarvii lahjoja, ei haittaa!" Syndesankari vakuutteli karvas pettymys kasvoiltaan paistaen.. noei vaa. :-D Mutta jokatapauksessa oikea THE lahja tuli neitokaiselle täytenä yllätyksenä ja ihan takuulla lähes päivittäiseen käyttöön, niinkuin oli tarkoituskin! Eihän Viivi oo ku joku kaks vuotta siitä kyseisestä raudasta haaveillut..
Päivällä oltiin siis nautiskeltu Viivin kanssa massut täyteen herkkupihviä lisukkeineen, joten iltaa varten olin hommannut jälkkäriksi Daim-kakun, oma lehmä ojassa tietenkin.. Daim-kakku on nimittäin mun henkilökohtanen megaherkku! :-D Mutta kyllä muutkin sai siitä tällä kertaa oman osansa maistella. Muuten meillä olikin aika vaatimaton tarjoilu: Johannan tuomat sipsit ja dipit! Keskityttiin enemmän olennaiseen, eli sen punaviinin ja kuohujuoman tissutteluun.. 
Meijän ilta sujui kaikinpuolin oikein leppoisissa merkeissä. Jatkettiin menoa vielä Biitistä Helsingin yöhön ja hauskaa oli, voin kertoo!

 

 


Hyvä Viivi!


4 kommenttia:

 1. Olisikohan mahdollista saada postaus jossa neuvotte sellaisten laineitten tekemisen kuin Paavo teki Fashionweekin Johannalle tällä viikolla? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset tuli! Hei voisitteko joskus tehdä postauksen erilaisista "synttärikampauksista", jotka olisivat helppoja, sekä juhlavia? Esimerkiksi sellaisia, että osa hiuksista on auki, ja osa kiinni? Olisi kiva saada vinkkejä synttärikampaukseen!

  VastaaPoista
 3. oliks teil joku takki teema???? :D

  VastaaPoista
 4. no siis vahingossa oli! :-D meiltä on aika paljon toivottu kaikenlaisia helposti toteutettavia kampauksia, eiköhän niitä siis oo tulossa. :-)

  VastaaPoista