tiistai 31. tammikuuta 2012

WT_?

Duunivaatteet. Mä en oikein osaa määritellä mitkä mun kuteista on työvaatteita. Oon sellanen sottapytty että varmasti saan sotkettua hiusväreillä vaatteeni, vaikka kuinka olisin varovainen. Tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu. Jos laittaa vaalean paidan aamulla, niin illalla siitä löytää 70%  varmuudella jostain kohti läiskän tai roiskeen. Sama pätee uusiin farkkuihin joihin yleensä tippuu jo ekalla käyttökerralla vaalennusainetta. Onnistuin kerran värjäämään uudet UGGit parissa päivässä. Eli töissä siis pitäisi käyttää sellasia releitä, mitkä saa likaantua. Jotain vanhoja riepuja, jotka on jo täynnä väritahroja.. Mut kun se olis niin tylsää! No miksi en sitten käytä essua? Se on inhottava päällä, vaikeuttaa liikkumista, hiostaa ja mikä pahinta; oon niin lyhyt että näytän ihan teurastajalta. (Voidaan joskus kuvata tästä todistusaineistoa..) Miten tylsää olis könöttää essu päällä kokoajan. Musta olis myös megatylsää pitää joka päivä jotain tiettyä "työpaitaa".
No oon oppinu kantapään kautta, että ihan niitä kalliimpia kuteita ei kannata töihin pistää, mutta töissä kuitenkin viettää niin paljon aikaa, niin missä niitä kivoja vaatteita voi sitten pitää jos ei sielä? Kun laitan uuden vaatteen päälle, otan sen riskin että saatan pilata sen samana päivänä. Heh onpahan sitten hyvä syy ostaa uusia :D

Kun aamulla kurkkasin vaatekaappiin, silmäni osuivat Bahrainin Splashista ostamaani t-paitaan, jota en oo kerenny vielä käyttää. Kolme kampaajaa ja yhellä on ihan törkeen kokoset sakset kädessä. Vitsikkään paidasta tekee se et meijän Paavo tykkää tollasista mega-saksista :D Me Nooran kanssa käytetään minikokosia mahdollisimman lyhyitä saksia.

              Tytti                        Noora                        Paavo

Valkonen paita duunissa. Aika riskaapelia. Tänään mä kuitenkin onnistuin olla sotkematta tota, mutta tohon ruutupaitaan sain kyllä pari uutta ruskeeta läikkää hihaan :D

Tyts

7 kommenttia:

 1. Wou! Aivan upee paita! :P

  VastaaPoista
 2. Hei! Seuraan aktiivisesti teijän blogia ja haluisin nyt teiltä hiusguruilta kysyä, että miten pakkasilla sähköistyvä tukka kesytetään? Kaikennäkösiä suihkeita on tullu kokeiltua, mut ei auta. Veikkaan, että tästä talvitukkaongelmasta kärsii varsin moni, ni jos jaksaisitte tästä postailla, ni tekisitte monet superilosiks:)!

  VastaaPoista
 3. Heippis, suositelkaapas pidennyskarvoille hyva shampoo ja hoitoaine ja just mieluusti redkenin, kun niitä on aikasemmin tullu käytettyy. :)

  VastaaPoista
 4. Hiusten sähkösyyteen auttaa parhaiten jätettävä hoitsikka (tekee tukasta vähän raskaamman) ja päälle lakkaa niin ei tukka leijaile ilmassa. Katsotaan jos saatais aiheesta väsättyy postausta :)

  Pidennyksille Redkeniltä hyvät pesutuotteet on All Soft (kosteuttava) tai Smooth Down (silottava). Ei kannata käyttää kauheen rakennepaikkaavia :)

  VastaaPoista
 5. Toi paita on aika jees, sopis niin meidänkin liikeeseen :) heh!

  VastaaPoista
 6. Miksi huijasitte erään kuntokeskuksen työntekijää ja karkasitte pois? xD Ette tainnu tietää et se on bloggaaja?:D

  VastaaPoista
 7. Hah oltiin Tiinan kanssa sielä kuntokeskuksessa tutustumassa, kukaan ei ollut tiskillä meitä palvelemassa joten lähdettiin pois. Ei ollu tarkoitus "karata" :D
  Ps. Oli vähän huono diili se vuoden tai kahen soppari..

  VastaaPoista